Drnovice - TATRAN  0:3   (0:2)

Střelci: Gajdůšek T.-2, Mikel S.

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek M., Důbrava, Talaš P., Záhora (88. Mikel T.), Vaculík (86. Novosad), Dobiáš , Porubský, Mikel S. (70. Janeček), Gajdůšek T.,    

Odložený zápas prvního jarního kola přinesl poměrně kvalitní zápas ze strany Tatranu, kerý podpořil Brik návratem do sestavy po dlouhé pauze zaviněné zraněním. Od úvodních minut působili hráči Tatranu výrazně živějším dojmem, dařilo se jim napadat soupěře a kombinovat na útočné polovině, což předchozí zápasy nenabídly. Domácí, ač ohroženi sestupem, se nezmohli na kloudnou akci a pouze nakopávali dlouhé míče na útočníky, což neznamenalo zásadní problém pro obranu. není divu že se na gól nečekalo nijak dlouho, a zařídila jej dvojice Lukin-Tom. Prvně jmenovaný řešil obrannou situaci ve 26´ dlouhým odkopem, který stoper domácích podcenil a Tom přes prsty golmana dostal míč poprvé do sítě.Za dalších 10´už byl rodíl dvougólový, když po pěkné kombinaci a narážečkách na hranici vápna se nakonce míč dostal k osamocenému Brikovi, který pohodlěn zavěsil. Mohl i přidat za dalších pár  minut z podobné situace, ale slabá střela skončila vedle.

Začátek druhého poločasu zastihl domácí v lepším rozpoložení, kdy se na dlouhé minuty nastěhovali před Ťopovu branku a zkoušeli snížit. Nebezpeční byli především ze standardek, ale přímé střely Ťop viděl a hlavičky nebyly přesné. Přesto jsme mohli navýšit skóre, když po rohu v 55´se  dostal k hlavičce Michal, ale brankář domácích bravurně vytáhl nad břevno.S postupem času a bez změn skóre se přece jen víc dostali ke hře i naši borci, ovšem výborné možnosti zahodili Michal a Jance. Rozhodla tak souhra jako u prvního gólu, když Lukin kopal standardku od půlící čáry a nikým nehlídaný Tom lehce tečoval k tyčce. Těsně před koncem pohrdl gólovým zápisem znovu Michal, ale na celkovém výsledku se už nic neměnilo.