Velký Ořechov - TATRAN  4:1   (2:1)

Střelci: Záhora

Sestava: Vaškůj -  Maršovský, Michálek, Vaculík, Talaš P ,  Tomala, Dobiáš ,Krajča, Hanačík, Janeček, Záhora - Důbrava, Šůstek, Novosad      

V silně pozměnněné sestavě vynucené absencemi klíčových hráčů se naši hráči na hřišti v Ořechově pouze hledali, což vyústilo ve vsokou porážku. Základ tomu dal již úvod zápasu, který jsme nezvládli a po 12´hry prohrávali už o dvě brnky. Nejprve hned ve 3´ nechali hráči dostatek času a prostoru střelci domácích k pohodlnému zakončení, poté ve 12´ Seča nestačil na skákavý přímý kop. Domácí nadále hrozili, byli pohyblivější a i díky tomu kopali hodně standardek, které se dařilo ovšem odvracet. S posunem časomíry na 25´se přece jenom hra změnila. Naši hráči přece jen pochopili, že bez pohybu a míče se fotbal hrát nedá, srovnali krok a ojediněle se dostávali k brance domácích.Ve 35´ jsme se dočkali i gólu, když po prostrčení balonu Ondra výstavní ranou na bližší tyč rozvlnil síť. Domácí znervózněli a záhy ohlo být i srovnáno, Ondra z druhé strany nastřelil však pouze tyčku.

Druhý poločas byl už opatrnější a střelci se jen obtížně dostávali do možností ohrožení soupeřových branek. Otázka, zda se podaří srovnat nebo domácím odskočit ve skóre, se vyřešila v 65´. Domácí zahráli standardku z hloubi pole a nikým neatakovaný hráč nasměroval hlavičku do protipohybu Seči. Posledních 20´se tak hrál už hurá-fotbal s absencí zálohy, Lukáš měl na dosah snížení, leč ve skluzu poslal míč jen těsně vedle. Domácím se podařilo vsítit čtvrtý gól v poslední minutě, kdy se prosadili po skrumáži z narychlo rozehraného rohu.