Štítná - TATRAN      2:1p   (0:0)

Střelci: Gajdůšek T.

Sestava: Tomala-  Maršovský, Mikel S., Důbrava, Talaš P ,  Porubský, Dobiáš ,Krajča, Hanačík, Janeček, Gajdůšek T.- Vítek, Michalec, Šůstek, Novosad, Záhora      

Už v 5´mohl jít Tatran do vedení, když se po odrazech dostal míč na hranici vápna, odkud Paty nastřelil pouze břevno. Jinak se hrála opatrná partie a střelci se přes veškerou snahu nedostávali do pozic znamenajících ohrožení. K vidění tak byly povětšině pokusy ze střední a větší vzdálenosti, ale oba golmani byli jistí a vše lapili. Před koncem poločasu se ještě proháčkoval z úhlu Dobik, ale jeho nahrávka před brankou nenašla adresáta.

Druhý poločas byl proto diváci zajímavější, neboť šance přicházely ve větší míře. V úvodních 10´měl dvakrát možnost skórovat Tom, ale pokaždé jej vychytal domácí golman. uspěl až v 65´, kdy stopeři podcenili dlouhý Ťopův nákop a Tom přehodil vyběhnuvšího golmana. Domácí poté přitlačili, byli aktivnější i bez míče, leč ztroskotávali na fungující obraně a Ťopovi. Pojistku tak mohl přidat ťapka v 75´, ale jeho technická střela jen těsně minula branku. Domácí byli za svou aktivitu odměněni v 85´, když za dětinský faul byla odpískána penalta -tu domácí proměnili. V předposlední minutě ještě Ťop zachránil aspoň bod, když vytáhl gólovou střelu na roh.

V penaltách selhal jediný exekutor, a tím byl Janec - bod navíc tak brali domácí.