TATRAN - Rudimov     8:0   (3:0)

Střelci: Porubský, Novosad, Krajča -2, Gajdůšek T., Dobiáš

Sestava: Tomala-  Šůstek, Michálek, Vaculík, Talaš P ,  Porubský, Záhora, Dobiáš ,Krajča, Mikel S., Gajdůšek T.- Novosad, Maršovský, Hanačík, Důbrava     

Tatran začal mohutným náporem a v rychlém sledu si vypracoval několik možností, gólem už v 5´ tým uklidnil Pípa po Tomově nezjištné přihrávce před volnou bránu. Během dalších 10´ se ve spalování šancí postupně  vystřídali snad všichni ofenzivní hráči, ale golman hostů dělal co mohl. Tlak se pomalu vytrácel a ke slovu se dostali hosté, když zejména hrotový útočník byl na balonu silný a zatápěl celé obraně. Díky Ťopově reakci a obětavosti obránců neskončila tato část hry vyrovnáním. Paradoxně z možností hostí vzešel rychlý kontr, který zakončil Michal přízemní střelou k tyči. Těsně před poločasem si Dobik udělal z bránících hráčů statisty a podél golmana rozvlnil síť potřetí.

Druhý poločas začal tam kde úvodní, naši sse nastěhovali na útočnou polovinu a čekalao se na další příděl. V 52´se z přímáku po zemi trefil znovu Michal, za následné protesty byl pak vyloučen záložník hostů. Hra pak připomínala řádění lišky v kurníku a skóre postupně narůstalo, trefil se i Tom po Peterkově pasu a poslední dva zásahy přidal Ťapka.  Pozitivem, kromě bodů a skóre, byla také možnost kompletně prostřídat lavičku.