Bohuslavice n/V- TATRAN      2:1   (0:0)

Střelci: Porubský

Sestava: Tomala-  Maršovský, Vaculík, Důbrava, Mikel S., Michálek, Talaš P , Porubský, Dobiáš ,Krajča,  Gajdůšek T.-  Šůstek, Janeček

Po střeleckých hodech s Rudimovem přišla sračka v Bohuslavicích. Domácí se zakopali na obranné linii, důsledně bránili Toma a prakticky rezignovali na hru zálohy. Naši hráči nebyli schopni se prosadit, vázla rozehrávka a přehled při řešení situací kolem šestnáctky domácích. Výsledkem toho všeho byla první střela/ šance Toma ve 44´, po které ještě následoval roh, po kterém míč prolétl bez zájmu chumlem hráčů v malém vápně.

Po změně stran přinesla zvýšená aktivita přece jenom mírné oživení, hned z kraje střílel přesně, leč slabě, Dobik. Po deseti minutách druhé půle nařídil sudí Ruman penaltu proti domácím za hru rukou, a touto možností Michal nepohrdnul. Hra se ale nijak nezměnila, domácí trpělivě bránili a vlastní záložníky ignorovali nakopáváním míčů po větru. To se jim téměř vyplatilo v 62´,když rychlý kontr znamenal chaos v obraně a Luba na poslední chvilku srazil střelu útočníka domácích.  V 70´ se tato dvojka znovu setkala, když Luba špatně vracel Ťopovi a domácí střelec se štěstím dostal míč do sítě. To domácí nakoplo v odhodlání získat nějaké body a jejich zápal byl odměněn v 78´. Znovu dlouhý nákop mezi obránce, domácí útočník všem zamotal hlavy a i když si Ťop znovu na míč sáhl, pro dobíhajícího hráče nebylo těžké ze 2m trefit. V závěru jsme se hnali za remízou, ale ta nám nebyla souzena. V předposlední minutě ještě Lubka mohl napravit svůj kiks, ale hlavou střílel těsně nad.