Bratřejov - TATRAN   0:3   (0:1)

Střelci:  Gajdůšek T.-2, Důbrava

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek, Vaculík, Talaš P , Porubský, Dobiáš ,Krajča, Záhora,  Gajdůšek T., Mikel S.- Důbrava, Šůstek, Janeček

Nástup do utkání Tatranu vyšel, když v úvodních deseti minutách si vypracoval dvě solidní možnosti, ale mizerné zakončení se táhlo utkáním jako červená nit. Domácí se jen složitě dostávali na útočnou polovinu, přesto měli možnost jít v 17´do vedení, když po zaváhání levé strany obrany se míč dostal k osamocenému hráči, který ovšem z penalty zakončil slabounkou střelou, se kterou Ťop neměl problém. Více vzruchu bylo nadále přes šestnáctkou domácích, kteří jen horko těžko vzdorovali lépe se pohybujícím hráčům Tatranu. Ale jak bylo řečeno v úvodu, koncovka je v posledních utkáním velkým problémem - buďto se zakončuje zbrkle, anebo nepřesně. Obojího bylo víc než dost. Nícméně snaha se cení a důkaze, byla situace z 32´, kdy Lubka získal na polovině míč a sólově došel až do šestnáctky, kde byl sražen stoperem domácích. Penaltu si nachystal Tom a prudkou ranou ji procedil mezi golmanovy prsty. Záhy mohl přidta pojistku Dobik, ale poté co si našel ideální pozici otřel míč pouze o vnější tyč. V poslední minutě jěště po rohu hlavičkoval Brik, leč jenom do prostoru, který ovládal golman domácích.

Ani druhá půle nepřinesla zásadní změnu, i když domácí přece jenom začali lépe kombinovat ve středu pole - jejich útočná fáze byla slabá a hrozili prakticky pouze ze standardních situací.Na naší straně pokračoval festival promrhaných tutovek, kteréžto představenáí režíroval Dobik a Tom. Když už se podařilo golmana překonat, zazvonila tyčka po Pípově střelě. Na druhé straně byla zřejmě nejnebezpečnější střela domácího matadora z přímého kopu, která jen těsně minula tyčku. Rozhodnutí tak přišlo až v 70´ po rychlé kombinaci a brikově pobídnutí, kdy Tom z hranice vápna napálil míč nechytatelně pod břevno. Následovala  nechutná pasáž plná faulů, diskusí s rozhodčím a fotbal se schoval někam k potoku. Domácí frustrace a emoce hrozily bitkou, nicméně se dohrálo bez vyloučených. Poslední hřebíček tak mohl zatlouct Lukin v 87´, když ho Dobik vybídl křižnou nahrávkou k pohodlnému skórování. Výhra byla zcela zasloužená a domácí mohli schytat i větší příděl, ale jak řekl Dobik po konci - hraje se na body.