TATRAN - Hvozdná   0:2   (0:1)

Střelci:  -

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek, Vaculík, Talaš P , Porubský, Dobiáš ,Krajča, Záhora,  Gajdůšek T., Mikel S.- Důbrava, Šůstek, Janeček, Hanačík

Hvozdná se prezentovala jako doposud nejlepší soupeř podzimu a po právu si odvezla všechny body. I přes opatrný začátek zápasu byli hvozdenští silnější na míči a jejich rychlost a důraz znamenali setrvalý tlak, byť s málem brankových možností. naše obrana fungovala pozorně, a tak se k ohrožení Ťopa dostávali hosté pouze ze standardek. Ty byly zahrávané poměrně precizně a dvakrát musel Ťopino konečky rukavic vytlačit míč na či nad břevno. Naše útočné snažení eliminovala úporná obrana hostů, tudíž byl i nadále k vidění náročný fotbal s množstvím osobních soubojů. Jedinou ščanci-alespoň náznak - znamenala Michalova hlavička v 35´, která proletěla nad brankou Hvozdné. V poslední minutě první půle jsme propadli na levé straně, prohráli tři osobní souboje za sebou a po narážečce se hostující hráč, ač v úhlu, tak nemýlil.

Po změně stran se mnoho nezměnilo, hosté kontrolovali hru a k ničemu kloudnému nás nepustili. Navíc zvýšili vecení v 56´, kdy se po nedůrazném odkopu prosadili znovu rychlou akcí po levé straně a přízemní centr si našel nekrytý kapitán hostů, který z 10-ti metrů neměl problém trefit prázdnou branku. Hosty to pochopitelně uklidnilo, vytvořili si další možnosti, ale zaskvěl se především Ťop, který pochytal další 3-4 tutovky. Hosté si tak v poklidu dokráčeli pro všechny body a vyhopli se do čela průběžné tabulky.