TATRAN - Nedašov B    4:1   (1:0)

Střelci:  Gajdůšek T.-3, vlastní

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek, Vaculík, Talaš P , Porubský, Dobiáš ,Krajča, Janeček,  Gajdůšek T., Mikel S.- Důbrava, Šůstek

Od úvodního hvizdu se naši hráči tlačili do útoku a vytvořili si setrvalý tlak. Hosté se dostávali do ojedinělých protiútoků, z nichž ten v 6´byl zřejmě nejnebezpečnější. To se nepříliš povedená střela změnila díky teči v padajíc list, který pořádně protáhl Ťopa. Hned za další 2´ si Tom vyzkoušel sólo na golmana, ale jako obvykle pohořel v koncovce. Na levé straně hosty soustavně trápil Dobik, jehož dravost dělala hostům značné problémy, ale ani jeho střely nebyly pro golmana hostů problémem. Na gól se tak čekalo až do 34´, kdy Peterkův křížný pas minulo několik obránců hostů a Tom postupoval z úhu na brankaře, který jeho střelu pouze mírně tečoval a stoper na brankové čáře už jenom dorazil míč do sítě.

Ani druhá polovina utkání nenabídla jiný obrázek, naši se předháněli v zahazování šancí a tak se skóre neměnilo až do 55´. V té byl zbytečně faulován Brik a k exekuci přímého kope z ideální vzdálenosti se postavili Dobik a Tom. Druhý jmenovaný zakroutil míč přízemní střelou k tyči, která před golmanem skočila a ten se marně natahoval Za dalších 7´ postupoval na golmana Michal, jeho obhození či náhravku pak Tom ve skluzu poslal do opuštěné branky hostů. Zdálo se být rozhodnuto, leč hosté se postarali o dramatizaci děje. Po jednom z precizně zahraných přímých kopů v 70´ boxoval Ťop pouze lehce před sebe a hostující hráč našel míč přímo na koačkách a střelou z první snížil. Hosté ožili a přeskupením řad se snažili ještě snížit, ale nebyli vůbec efektivní. Otevřená okna v obraně tak opakovaně vybízela naše střelce, ale střelecká nemohoucnost byla do očí bijící. tečku za zápasem udělal v posledních vteřinách Tom, když vypích balon pod golmanovýma rukama a pohodlně donesl loptu dosítě.