Tatran -Velký Ořechov       1:5   (0:3)

Střelci: Maršovský z pen.

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek,Důbrava, Talaš P , Porubský, Dobiáš ,Gajdůšek J.Gajdůšek T., Mikel S,Šůstek.- Hanačík,Vaškůj 

V prvním zápase jara hostili domácí v derby Velký Ořechov.Domáci přes zimní přestávku moc netrénovali a anik nehráli přátelské utkání a bylo to znát.

Hosté již od začatku utkání měli plně pod kontrolou a výjma pár náznaků šancí našich hráčů (Toma,Honzy),které neskončili zakončením ,nepoušteli témeř k ničemu .

Po úvodních 20 minutách se začali hosté prosazovat i střelecky ,když dvakrát po centrech od lajny hlavičkoval přesně k tyčce hostující utočník Bača s ligovými zkušenostmi.Kritickou 10 minutovku podtrhl po propadlém autu na malé vápno hráč hostí Maňásek,který se z otočky nemýlil, když předskočil 2 borce domácích a pomocí tyčky překonal bezmocného Topa.Stav 0-3 po poločase odpovídal průběhu hry.Po poločase domácí hráči s vidinou čestného ůspěchu začali hru více otvírat.To byla "voda na mlýn" hostům ,kteří průnikovými přihrávky přečíslovali naši obranu , které v tomto zápase zbytek týmu moc nepomohl. V 53 minutě po jednom z faulů domácích před velkým vápnem byl zahrán přímý kop.

Ten hostující hráč kopl bez rozmyšlení přes zed" a Lukin volejbalově vyrazil pro údajné nepísknutí rozhodčího.Pan rozhodčí Uhlár byl proti a po vysvětlení situace foukl penaltu.Mikulka z Ořechova bezpečně proměnil k levé tyči 0-4. V 75 minutě po jednom z mnoha brejků Budjač ,který postupoval sám na Topa uklidil míč k tyčce 0-5.

V závěru utkání domací zahrozili po střelách Toma zpoza hráče mimo bránu a Brika kterého vychytal golman hostů.V 90 minutě se po průniku Brika a následném faulu kopala penalta na druhé stranu.Penalty se ujal kapitán Lubka ,(který to trénoval celý pátek ) a bezpečně proměnil dloubákem pod břevno a upravil skore na konečných 1-5.