Nedašov - TATRAN     4:2   (2:1)

 Střelci: Porubský-2

 Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek M., Vaculík, Mikel T., Hanačík,  Gajdůšek J.(79. Janeček), Dobiáš (71. Novosad), Porubský, Talaš P. (70. Bubela), Gajdůšek T. (86. Novosad)        

Po úvodním hvizdu se domácí dlouhé desítky vteřin nastěhovali k naší šestnáctce, ale bez střeleckého pokusu. Naopak první náš ofenzivní výlet ve 3. minutě zakončila branka, když si Michal našel odražený balon a bez přípravy ho nechytatelně poslal do sítě. Domácí znejistěli a my jsme mohli záhy přidat další zářež. V 11. minutě Tom obral domácího stopera a hluboce v "16" byl sražen k zemi. Penaltu si nachystal Paty ale rozezvučel pouze tyč za překonaným golmanem domácích. Ti se probrali z letargie a začali být nebezpeční a jejich snaha byla korunována vyrovnávacím gólem po pohledné individuální akci útočníka domácích v 26. minutě, kdy vyškolil 3 bránící hráče Tatranu. šance se rodily i na druhé straně, ale Michalův průnik lapil golman a Dobik v těžjké pozici směřoval míč jenom do břevna. Ve 30. minutě Ťop zbytečně vyběhl na rohový praporek a fauoval středopolaře domácích - z následného přímáku pak jejich obránce předskočil vše a dostal domácí do trháku.

začátek druhého poločasu domácí opět zastihl v nedbalkách, ale naši toho nedokázali využít - do dobrých možností se dostal Tom a Michal. Domácí pak opakovaně  zahodili v situaci 1 na golmana svou tutovku. Hned poté diváci viděli srovnání v 57. minutě, kdy dlouhý odkop prodloužil Tom ideálně na rozběhnutého Michala a ten nedal golmanovi domácích šanci. Než stihli diváci zapít branku, už se skore změnilo. Po necelé minutě Ťop neudržel lehký centr z boku a pro domácího forvardu nebyl problém trefit z 10-ti metrů prázdnou branku. Domácí pak kontrolovali střed ple a nepouštěli naše rychlé útočníky do přečíslení, taktéž přibylo faulů. Další zbytečný vyprodukoval Jura v 70. minutě, když srazil útočníka domácích v beznadějné pozici u lajny - nicméně se kopala penalta a domácí exekutor byl úspěšnéjší než Paty. Do konce utkání už gol nepadl a domácí tak mohli slavit 3 body, které jsem jim ovšem nabídli zbytečnými fauly.