TATRAN-Šanov   4:2   (2:0)

Střelci: Porubský-2,Dobiáš, Gajdůšek T.

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek (61. Hanačík), Mikel S., Vaculík, Mikel T.,  Gajdůšek J.(71. Novosad), Porubský (80. Šůstek), Krajča, Talaš P. (46. Dobiáš), Gajdůšek T.        

Utkání zahájili hosté v oslabení, neboť jich nastoupilo pouze 10. K početnímu srovnání došlo s příchodem hráčev 25´, nicméně na hře nebyl tento prvek rozpoznatelný. naši hráči se utápěli v nepřesných přihrávkách anebo sólových akcích, hosté vyčkávali na příležitost udeřit z rychlého brejku. fotbalovou krásu by divák hledal marně. Z nudné herní šedi stojí za zaznamenání Honzova individuální akce, když v 15´ využil mezery v obraně hostů a snadno se dostal až před golmana, obhození ale strážce svatyně hostů vytěsnil na roh. Ve 32´ se konečně vydařila přihrávka za obranu na Toma, který protisměrnou kličkou hledal pozici ke střele, čemuž zabránilo potažení hostujícího obránce. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík a Michal bezpečně proměnil. Hosté se vztekali, neboť podobná situace byla k vidění minutu zpátky před naší brankou...  Mírné uklidnění před přestávkou pak nabídl Michal, když krásnou střelou z 25-ti metrů vymetl horní růžek branky hostů.

Ve druhé půli se hra přece jenom otevřela a bylo k vidění vícero zajímavých momentů. Úvod vyšel Tatranu, který začal lépe kombinovat po zemi, paradoxně gól vstřelili hosté. Po Michalově zbytečných kličkách a ztrátě se míč rychle dostal k hranici našeho vápna, tam podklouzl jeden ze stoperů (Milan??) a před útočníkem hostů a sítí zbyl jenom Ťop, který technickou střelu jenom sledoval. Za další 4 minuty byl rozdíl opět dvougólový, když se souhra celé levé strany hřiště proměnila v Brikovu parádní nahrávku na hranici vápna aTom placirem nedal golmanovi šanci zasáhnout. Hosté sice nerezignovali, nicméně jejich mezihra byla špatná a tak nebezpečí většinou číhalo ze standardních situací.Hráči Tatranu pak mohli skóre ještě navýšit, ale vícero přečíslení nedopadlo -buďto skončilo střelou mimo nebo špatným centrem. Pohledné zakončení předvedl Dobik v 84´, když Tom rozehrál rychle roh a Dobik zatáhl míč na roh vápna, odkud zakroutil nechytatelně na delší tyč. Hosté pak z posledního rohu korigovali, jak jinak než hlavou.