Loučka - TATRAN   0:9   (0:5)

Střelci: Gajdůšek T.-4, Krajča-3, Porubský, Janeček 

Sestava: Tomala-  Maršovský (39. Talaš), Michálek , Mikel S. (46. Janeček), Vaculík, Mikel T.,  Gajdůšek J. (60. Hanačík), Porubský (75. Novosad), Krajča, Dobiáš, Gajdůšek T.        

Těžko hodnotit a nebo komentovat průběh tak jednoznačného duelu, za který hovoří sám výsledek. Konečné skóre any nevyjadřuje herní převahu, domácí mohou být rádi že další tutotvky neskončily v síti a výsledek klidně mohl být dvojciferný. Domácí horko těžko sehnali kompletní jedenáctku do pole, jejich lavička zívala prázdnotou, naši přijeli kompletní (akorát Tonda byl "mírně" handicapovaný). Začátek zápasu domácí využili k sérii rohů, ovšem nebezpečí z nich nepřišlo. Naopak v 15´ se po Michalově milimetrovém centru prosadil hlavou na bližší tyči Tom a Tatran vedl. Za dalších 7´házel znovu Michal z druhé strany dlouhý aut, míč se ve skrumáži odrazil na hranici penalty k Pípovi který propálil houštinu těl i s golmanem. Podobná situace za dalších 5´, pouze s tím rozdílem, že Tom nabíjel Pípovi na hranicic vápna - nicméně následek stejný. Pohodové vedení zcela rozklížilo obranné řady domácích, kteří do poločasu inkasovali ještě dvakrát z kopaček Michala a Toma. Jedinou ztrátou pro Tatran v první půli bylo nucené střídání Lubky, který dostal loktem do spánku - ovšem lokální anestetikum v kelímku ho dostalo do obvyklé formy v okruhu fans.

Druhá půle se odehrávala kompletně na polovině domácích, kteří absolutně nestíhali a pouze sledovali kombinaci našich borců. Ačkoliv to mnohde skřípalo, rychlonozí útočníci a krajní halvi jim dělali obrovskíé potíže a skóre narůstalo v pravidelných intervalech. V závěru i Janec vyslyšel prosby fanoušků a levačkou pěkně provětral síť. Desítka se sice "nečepovala" na hřišti, ale i tak zaslouženě body vezeme domů. A ještě k fanouškům - z těch možná 40 okolo plácku bylo minimálně 30 z Biskupic....