TATRAN - Bratřejov   5:3   (3:3)

Střelci: Gajdůšek T.-2, Porubský-2, Krajča 

Sestava: Vaškůj-  Maršovský , Michálek , Mikel S. (85. Důbrava), Vaculík, Mikel T.,  Gajdůšek J., Porubský , Krajča, Dobiáš (75. Talaš), Gajdůšek T.        

Utkání na těžkém, vodou nasáklém terénu, přineslo nečekaně kvalitní fotbal hraný korektně z obou stran, podpořený kvalitním výkonem sudího. Domácí nastoupili v brance se Sečou, který nezažil dobrý návrat mezi tři tyče. Ačkoliv jsme v úvodu byli aktivnějším týmem, hosté byli nebezpečnější a trestali. Hned z první vážnější akce ve 13´ se prosadili po sérii rychlých narážeček a prudké střele, ne kterou Jura nestačil reagovat. za další 2´bylo hůře, když Milanův odkop zachytil před kruhem středopolař hostí, nikým neatakován jej zavezl až do vápna  a prostřelil Juru podruhé.Sníženo bylo rachle, již po dalších 3´. Balon za obranu dostal Tom, tísněn se dostal do složité pozice, nicméně se mu podařilo přízemní střelou na bližší tyčku překvapil strážce svatyně hostí. Tato branka znamenala probuzení celého týmu, který na dlouhé minuty vymzal hosty ze hry a bylo otázkou času, kdy padna další branka. Událo se  v minutě 30., když Dobik zabojoval a ztracený míč vrátil prudce na penaltu a Michalova hlavička zaplachtila pod břevno. Ve 37´ nahrávku za obranu špatně zpracoval Brik, ale Pípa v závěsu napáli odražený míč na bližší tyčku. Přestřelka pokračovala a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. V poslední minutě kopali hosté přímák z dobrých 28m, na mokru se míč sklouznul pod Seču a zamířil do sítě.

Druhá půle začala náporem počasí, slabý déšť zhoustnul a činil hráčům větší obtíže. Hned v 51´ Brik vybojoval ve středu pole míč a postupovali jsme v přesile do rozhozené obrany, přihrávku dostal Pípa a při kličce byl podražen stoperem hostů. Nařízenou penaltu pak s klidem proměnil Michal. V následující pasáži se vyznamenali oba golmani, když si poradili s pokusy ze střední vzdálenosti. Hosté s pstupem času rezignovali na kombinaci a (i díky počasí) se hrál oboustraně nakopávaný fotbal, kdy se čekalo na chybu obrany. Hosté se nedočkali a  v posledních minutách posílili útok i brankářem, za což je stihl trest. Z posledního nákopu hostů se stal brejk domácích, Tom obral stopera a do prázdné brány korunoval výborný výkon svůj i celého týmu. Pokud se podaří zopakovat, nebudeme bez šancí ani v dalším kole na hřišti lídra soutěže ze Slopného.