Slopné - TATRAN    3:3   (0:3p)

Střelci: Gajdůšek T.-3 

Sestava: Vaškůj-  Maršovský , Michálek , Mikel S., Vaculík, Mikel T. (83. Novosad),  Gajdůšek J.(45. Záhora), Porubský , Krajča, Dobiáš (37. Talaš), Gajdůšek T.        

Utkání dvou vedoucích celků soutěže opět poznamenala nepřízeň počasí. Trvalý, drobný déšť v kombinaci s vodou nasáklým trávníkem dělal potíže oběma celkům. Domácí vstoupili do utkání aktivněji a v prvních 10-ti minutách pálili několikrát na Ťopovu branku, ale bez seřízené mušky. Poté se ke slovu dostali i naši hráči, ale bez vážnějšího ohrožení domácího golmana. První gól tak přišel ve 20´, kdy po faulu na Pípu se kopal přímý kop z uctihodné vzdálenosti a Tom nachytal golmana domácích přízemní střelou kolem zdi. Tím ovšem otevřel stavidla brankových možností, kdy na straně domácích se blýskalo po standardních situacích, na naší pak po rychlých nábězích. Po závaru a několika odrazech se ke smůle domácích míč zastavil na tyčce, na druhé straně po Brikově průniku pak míč skončil vysoko v ochranné síti. Ve 42´prodloužil Pípa dlouhý Ťopův výkop na rozběhnutého Toma, který si zpracoval do běhu a po zemi nedal golmanovi šanci. Těsně před odchodem do kabin pak vytáhl Ťop pumelici z 22-ti metrů na roh.

Do druhé půle vlétli domácí a zjednodušenou hrou přiváděli naši obranu do úzkých. V 54´ se jim podařilo snížit, když nepoedený centr kapitána se proměnil v gólovou střelu a zaplachtil za Ťopova záda. Za další 2´ bylo srovnáno po penaltě kopané za Lubkův faul/ ruku po dalším z průniků. Naši se dlouhých 25 minut vůbec nedostali do hry a nebyli sto založit kloudný protiútok. Naopak domácí byli při chuti a pouze další dobře postavená tyčka a jejich střelecké trápení nás drželi ve hře. Tomu učinil přítrž v 80´ středopolař domácích, který z podobné pozice jako Tom v první půi přes zeď trefil k tyčce. Zdravě naštvaní hráči Tatranu však našli odpověď a v 86´ znovu Tom obstřelil zeď a srovnal. V hektickém závěru už branka nepadla a následoval penaltový rozstřel, ve kterém domácí znemožnil Ťop, který dvě chytil a jednu vytěsnil očima nad. Za nás nedal první Jura, pak bezpečně Tom, Michal a Ťapka.