TATRAN-Vysoké Pole   2:1   (1:1)

Střelci: Gajdůšek T., Krajča

Sestava: Tomala-  Maršovský , Michálek , Mikel S., Vaculík, Mikel T. (86. Šůstek), Záhora (83. Janeček), Porubský (89. Důbrava), Krajča, Talaš  (59. Dobiáš), Gajdůšek T.        

 

Tatran vstoupil do utkání aktivně a záhy se ujal vedení. V 9´ při napadání hostující rozehrávky vyhrál brik souboj uprostřed hřiště, navedl si míč do rohu vápna a jeho nepovedená křížná střela se proměnila v gólovou nahrávku na dobíhajícího Toma, který neměl potíže trefit prázdnou branku. Tím ale naše hvězdy pohasly a ztratily glanc, neboť hosté  převzali iniciativu a otěže zápasu, minimálně na dalších 30 minut. Naši špatně bránili a nestíhali kombinace ani individuální průniky rychlonohých středopolařů, a bylo otázkou času kdy obrana povolí. Stalo se v 28´, kdy opět nedůraz a neschopnost odkopnout balon do bezpečí znamenal průnik hostů středem hřiště a jejich záložník se proti Ťopovi nemýlil. Do poločasu mohlo býrt veseleji, ale Tomův průnik a pokus o kličku golmanovi byl zneškodněn. 

Do druhého poločasu vyběhlo z kabin domácích jině mužstvo - bojující a odhodlané opět zvítězit. Důslednější obrana středu hřiště znamenala, že hosté se jen obtížně dostávali na vzdálenost znamenající nebezpečí, naopak jejich obrana byla zaměstnaná průniky našich křídel. V 58´vyhrál Ondra souboj na lajně a posunul na Pípu, který se probil do vápna a zaskočil golmana skákavou střelou do protipohybu na bližší tyč. Hosté jen těžko hledali odpověď a postupem času  vysunuli další hráče do útoku, nicméně tím jenom poskytli prostor našim ke zvýraznění náskoku. Proti byl golman hostů, který postupně zlikvidoval tutovku Brika, s pomocí tyčky Michalovu střelu a pumelici od Toma.

Držel tím šance hostů na srovnání, ale pozorná obrana je do ničeho vážného nepustila a nákopy sbíral připravený Ťop. Body tak zůstaly doma, především díky nasazení ve druhé půli zápasu. Holt není lehkých soupeřů a Pole bylo více než vyrovnaným.....