TATRAN-Rudimov   6:4   (3:1)

Střelci: Dobiáš-2, Mikel S.-2, Gajdůšek T., Krajča

Sestava: Tomala-  Maršovský (58. Šůstek), Michálek , Mikel S. (81. Janeček), Vaculík (70. Důbrava), Mikel T., Záhora , Porubský, Krajča, Dobiáš (65. Talaš), Gajdůšek T. (85. Novosad)        

Divácky atraktivní zápas viděli diváci proti Rudimovu. Zpočátku se naši pokoušeli překonat obranu hostí nákopy do křídel, ale Tom neměl svůj střelecký den a jeho střelecké pokusy byly slabé a nepřesné. Hosté lépe kombinovali středem a podnikali nebezpečné brejky, působily tak mnohem lepším dojmem. Jejich úsilí bylo korunováno úspěchem již v 7´, kdy se prudký střílený roh odrazil od dvou hráčků a od Ondry skončil v síti. Hosty vedení nabudilo a byli stále v lepším pohybu, mohli své vedení i navýšit. našim pomohla výměna krajních halvů a zejména stylu hry. Ofenzivní mašina se rozjela v okamžiku, kdy se lámal prví poločas. Aktivní napadání a rychlé výměny pak rezultovaly v pětiminutovku, která rozhodla celé utkání. V rozmezí 25-30´ se dvakrát trefil Dobik a jednou Brik, převážně poté co je soupeřova obrana nechala nepovšimnuté a dostali přihrávku do otevřeného prostoru. Do poločasu mohli přidat branky v podstatě všichni ofenzivní hráči, ale jednak zachytal golman hostů a druhak jsme byli možná až příliš zbrklí.

I druhá půle pokračovala v nastoleném rytmu, naši se tlačili do útoku a v 56´ přidal svůj druhý gól Brik, který dostal parádní příhru za obranu a podél golmana pohodlně zavěsil Deset minut poté si vybral Ťop svoji chvilku, když příliš ležerně rozehrál přímo na napadajícího útočníka, který si ho kličkou a střelou do prátdné vychutnal. Byla to ovšem pouze epizoda hostujícího snažení, neboť akce se střídaly před druhou brankou a otázka nárůstu skore byla zodpovězena v 72´a 77´ po střelách Pípy a Toma. Vysoké skore pak dovolilo prostřídat postupně celou lavičku, ovšem laxnější přístup bez ohrožení bodů znamenal, že hosté dostali prostor pro dvojnásobnou korekci skóre v posledních minutách.

Další výhra nás udržela mezi trojicí nejlepších celků průběžné tabulky, nicméně nás čekají těžké tři poslední kola, z toho 2x venku. Nicméně pohoda v mužstvu snad dovolí dovézt pár bodů a ukončit tak podzimní část na "bedně".