Vizovice - TATRAN   3:2   (1:1)

Střelci: Porubský, Mikel S.

Sestava: Tomala-  Maršovský (58. xx), Michálek , Mikel S. , Vaculík , Mikel T., Záhora , Porubský, Krajča, Dobiáš (65. Talaš), Hanačík        

Zřejmě nejhorší (zatím ???) zápas podzimu odehrál Tatran na hřišti ve Vizovicích. Ve srovnání s mladým, dynamickým týmem domácích působili naši hráči jako z ústavu pro léčbu pohybových chorob. Sice z první akce hned po úvodním hvizdu využil chyby domácí obrany Ondra a obhodil golmana, bohužel také branku. Hned z protiútoku ve 2´ udeřili domácí, kteří rychlou kombinací vyškolil levou stranu a nekrytý střelec na úrovní 13m neměl problém. ani tento budíček nepomohl malátnému výkonu našich, domácí byli pány hřiště a pouze zákroky Ťopa (min. 2x vytěsnil střelce) a Milana (vykoplína čáře) + nepřesní domácí (2x přestřelili z malého vápna) nás drželi při životě. Střelecké pokusy Tatranu se nedaly počítat, golman domácích se dost nudil. To skončilo ve 36´, kdy se po faulu na Michala jmenovaný chopil exekuce a vymetl šibenici. Přece jenom se naši probrali po vyrovnání a z rohů hlavičkovali-nepřesně-Pípa i Milan. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu, nicméně na žluté karty jsme vedli výrazně díky ukecanosti a dílem taky pomalosti v soubojích.

Druhá půle začala naší velkou šancí, když se Pípa uvolnil na malém vápně, ale sám před golmanem vysoko přestřelil. Záhy jsme litovali, když znovu dlouhý nákop přeletěl obranu, útočník hostů postupně přešel přes Toma, Juru a Milana a zavěsil. Za pár minut podobně kiks Jury, který hasil Milan penaltovým zákrokem - a bylo 3:1. Domácí ale nevyužili slabosti našeho celku a zatáhli se do obrany, naši chlapci se začali pohybovat a v 67´bylo snéíženo, když roh prodloužil Janec a Brik pohotově doklepl. Série rohů poněkud rozhodila domácí, kteří po jednom z nichh v 80´ zahráli rukou a kopala se druhá penalta. V souboji golmanů ovšem uspěl ten domácí, a ti už dokopali koncovku do vítězného konce.