TATRAN - Bohuslavice   8:2   (3:2)

Střelci: Gajdůšek T.-4, Dobiáš-2, Krajča, Důbrava.

Sestava: Tomala-  Šůstek (59. Maršovský), Michálek , Vaculík , Mikel T., Hanačík, Porubský, Talaš P. (46. Krajča), Dobiáš, Janeček (685. Důbrava), Gajdůšek T. (84. Novosad)

Vysoké vítězství se opět nerodilo nijak lehce a první půle byla relativně vyrovnaná. I když naši začali náporem, na těžkém terénu bylo problematické hrát kombinačně a tak se většinou hrálo o lepší nákop a nahrávku za obranu. Rychlostní typy hráčů měly jednoznačně navrch, a i když Tom v úvodu podvakráte upláchl po lajně, jeho přihrávky nenašly adresáty. V 21. minutě ale na hranici vápna podržel Michal a jeho střela či nahrávka našla Toma osamoceného na zadní tyčce a bylo z toho vedení. Za další 3´ rychle vykopl Ťop a hostující obránci nestihli zachytit skákavý míč, Tom šel sám na golmana a zavěsil. Dramatizaci přineslo 5 minut v rozmezí 31´-35´ , kdy naše obrana nechala příliš prostoru rychlému útočníkovi hostů a ten prokázal své kvality, když dvakrát nedal Ťopovi šanci. Na to opět navázal Tom  a zkompletoval hattrick, když mu Janec prostrčil balon mezi stopery a minisouboj s golmanem měl jasný konec.

Začátek druhé půle patřil hostům, kteří hodlali vytěžit ze série standardek vyrovnání, ale udeřilo posléze na druhé straně. Po rohu hosté nepokryli prostor mezi penaltou a vápnem a odražení míč napálil Dobik halvvolejem do sítě. Snaha hostů pak viditelně polevila a také jim odcházely síly, které nemohli nahradit střídáním. Naopak Lukin po dvou minutách na hřišti skóroval, když Michalovu střelu golman pěkně ztlumil, leč nedokázal míč znovu zkrotit do rukavic a Luki měl před sebou prázdnou branku. Ta se rozvlnila ještě třikrát, nejprve po chytrém lobu Toma, poté vyslal pumelici Pípa  a nakonec po špatné rozehrávce golmana opět do prázdné pečetil Dobik.

Potřeba podotknout, že hráči si vzali ponaučení z předešlého vystoupení ve Vizovicích a odmakali poctivě celý zápas, což vzhledem k terénu nebylo jednoduché. Poslední podzimní kolo nás čeká na hřišti vedoucích Březůvek, ale již nyní je možné prohlásit podzim za bodově vydařený.