Šanov - TATRAN  0:1 p  

Střelci: -

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek, Důbrava, Vaculík, Mikel T., Dobiáš, Porubský, Krajča, Talaš P., Janeček (78. Novosad)    

Utkání podprůměrné úrovně bylo k vidění na šanovském hřišti. Domácí látali sestavu na poslední chvíli, v té naší také chyběly pravidelné opory. Z první půle bez větších možností vybočil pouze náběh Dobika, který sám zkoušel zakroutit balon kolem golmana, ten jeho slabou střelu ovšem lapil. I kdyby ne, praporek pomezního vlál ve větru nad hlavou. naši hráči se utápěli v nepřesnostech, pohříchu jsme ovládali střed hřiště díky výkonu Jury, který ale nenašel u spoluhráčů pochopení. Diváci tak mohli zatleskat, pouze když se některému z týmů podařilo dát více než dvě přihrávky na vlastní kopačky.

Ani druhá polovina hrací doby nebyla jiná. S postupujícím časem bylo téměř jasné, že kdo dá gól tak vyhraje. Nejblíže tomu byl Janec, když spolu s Pípou postupoval sám na golmana, ale z jasné pozice nahrál tak, že míč skončil v autu. Domácí se snažili zlatý gól vstřelit také, především z centrů a standardek, nicméně ani jejich snaha neoslovila fotbalová božstva, ktérážto se radši dívala na jiné mače. Logicky tak utkání dospělo k penaltovému rozstřelu, když v úvodních 5-ti sériích selhali 2 střelci na obou stranách. Rozhodla až 7. řada střelců, když domácího Ťop vychytal a Ťapka s klidem zvolil opačnou stranu než domácí golman. Dva body tak vezeme do Biskupic, ale fotbal plakal a divácí s ním (protože navíc došlo pivo o poločasu...).