TATRAN - Loučka      4:2  (0:0)

Střelci: Důbrava, Michálek, Tomala, Gajdůšek T.

Sestava: Vaškůj J. -  Maršovský (60. Mikel T.), Michálek , Důbrava, Talaš P. (60. Šůstek), Vaculík,  Tomala,  Záhora, Porubský (60. Janeček), Dobiáš, Gajdůšek T.        

S pozměněnou sestavou a vyztuženým středem pole se domácí od úvodního hvizdu nastěhovali na polovinu soupeře. Ti se upírali na obranu s možností brejků, pohříchu však Seča v prvním poločasu neměl vážnější zákrok. To hostující golman se rozhodně nenudil a lapal jednu střelu za druhou. Z našeho tlaku pramenily možnosti jak na běžícím pásu, leč střelcům chyběl klid v zakončení, přesnost nebo razance střel. Postupně si čárku za střelbu připsala snad kompletní útočná část týmu, leč do poločasu bez úspěchu.

Po změně stran se hra nezměnila a bylo zajímavé sledovat, kdy obrana hostů povolí. V 55´ již mnozí zvedali ruce, leč Ťopova bomba po závaru z rohu rozezněla pouze tyč. Nicméně smělejší byli i hosté a v 60´ poprvé zahrozili z brejku, když zaváhání naší levé strany využil útočník k návštěvě vápna, ale  těsně minul. Tato hrozba nebyla brána domácí obranou na vědomí, a tak se mohla zopakovat v 69´na druhé straně. Rychlonohý útočník pláchl všem a obhodil Seču. Tento gól domácí nakopl a záhy bylo srovnáno. Po sérii rohů se ujal ten v 73´, kdy Tom zakroutil balon na stehna Lukina a od něj se míč odrazil sdo sítě. Touha po dalším gólu byla opět zbrzděna kontrem hostů. Obrana si dávala šlofíka, když v 78´centr z hloubi pole našel rozběhnutého hráče hostí, který pohodlně zavěsil.Domácí zapli turbo a vyrovnáno bylo v 84´po tomově autu tečoval míč na přední tyčce Milan.Za další 4´už Tatran vedl - po dalším z rohů se odražený míč dostal k Ťopovi, který netrefil tak prudce jak přesně a balon se zatočil za levou tyčku. V poaslední minutě ještě utekl Tom s Dobikem a jejich spolupráce ve velkém vápně znamenala čtvrtý gól.

Těžké utkání na psychiku hráčů, kdy po trvalém tlaku museli dvakrát otáčet skóre, snad pomůže nastartovat vítězého ducha do dalších zápasů se soupeři z popředí tabulky.