TATRAN -  Slopné  4:5p   (2:2)

Střelci: Gajdůšek T-2, Dobiáš, Porubský

Sestava: Tomala-  Šůstek (46. Záhora), Michálek M., Důbrava, Maršovský, Talaš P. , Hanačík (69. Michalec), Gajdůšek J. (60. Janeček), Dobiáš,  Porubský, Gajdůšek T.(82. Mikel T.)    

Utkání dvou vedoucích celků průběžné tabulky nabídlo otevřený fotbal, spoustku gólů a brankových možností a na závěr i penaltovou loterii. Tatran vstoupil do zápasu vlažně, což nahrávalo rychlým útočníkům hostů, kteří s podporou zálohy zle zatápěli před Ťopovou brankou. Jak už to bývá, udeřilo z ničeho na druhé straně. V 11´ dlouhý nákop nezachytil stoper hostů a golman srazil Toma těsně před vápnem. Rozhodčí Goňa vytáhl pouze žlutý kartonek, nicméně z přímého kopu se trefil Tom do mezery ve zdi a Tatran vedl. Za dalších 5´ už výrazněji, když Michalův roh sklepl do sítě znovu Tom na zadní tyči. Ovšem totéž bylo k vidění za pouhou minutu i na druhé straně. Ve 20´se znovu přes Tondu prodral do zakončení hráč hostů, a po závaru před brankou hasil pohromu Lubka rukou. Znovu se pouze zažlutilo, nicméně penalta byla jasná. Kapitán hostů si vybral střelu do šibenice, ale o dobrý metr přestřelil. To ovšem hostům nijak neublížilo, a permanentně se jevili lepším týmem, který ovládl střed pole a byl silný na míči. Nicméně i obrana Tatranu se poučila, a tak se zdálo, že do kabin si poneseme malý náskok. Této naději udělal přítrřž situace ze 40´, kdy opět osamocený hráč po seběhnutí z naší levé strany neměl problém zakroutit míč na vzdálenější tyč.

Druhá půle začala podobně, jak skončila první. Po zbytečné ztrátě ve 47´se balon rychle dostal do našeho vápna a proti osamocenému hráči hostů neměl Ťop šanci. Srovnat mohl záhy Ondra, po pěkné individuální akci však střílal těsně nad. Podařilo se až v 60´ Dobikovi, který se dostal přes stopera hostů a pěekonal jejich nejistého golmana. Nadšené z vyrovnání schladili hosté už v 65´, když znovu po rohu hlavičkoval neobsazený stoper a odražený míč uklidili hosté do sítě. Snahu o vyrovnání provázela řada rohových kopů, ale ty stačila obrana hostů odvrátit do bezpečí. Naopak tutovku hostů při přečíslení v 75´ na brankové čáře likvidoval Ťop. V 82´ nákop na rozběhnutého Toma znamenal nešetrný zákrko golmana hostí ve vápně, po kterém musel Tom odstoupit. K exekuci penalty se odhodlal Michal a zajistil remízu, kterou jěště v posledních vteřinách hry podpořil Ťop likvidací nebezpečného přímáku.

V penaltovém rozstřelu chybovali Michal a Radim, hosté se jedenkrát trefili dov tyče a tak si připsali bod navíc.