Vysoké Pole -  TATRAN  2:1   (1:0)

Střelci: Porubský

Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek M., Důbrava (46. Vaculík), Talaš P., Záhora (63. Gajdůšek J.), Dobiáš, Hanačík, Porubský, Mikel S., Gajdůšek T.    

Vyrovnané utkání díky výkonům defenzivních hráčů, především v domácích řadách. Oba celky potvrzovaly své postavení v tabulce, Tatran zahrozil už ve 2´ale Michalova střela křížem se potkala jenom s golmanem; podobně dopadl i Tom z podobné pozice o deset minut později. Domácí se zstřelovali především ze střední vzdálenosti a ťop neměl příliš práce. Utkání se stalo nervozním po gólu domácích v 15´. Při souboji o míč domácí zasáhl Milana do hlavy, sudí to nechal bý a do otevřené a zkoprnělé obrany se domácí lehce dostali do brankového zakončení. Tatran pak věnoval více úsilí komentování dění na hřišti a výroků sudího, tak se domácím hrálo přece jen lépe a Ťop musel likvidovat nejméně dvě dobré šance. Naši vyrovnali hru od 30´, nicméně nic nebezpečného se ve vápně domácích nekonalo.

Po změně stran se zdálo, že domácí chtějí rozhodnout a díky zbytečným ztrátám našich krajních hráčů k tomu měli spoustu možností, ale jejich střely mířily hodně vedle. Nejhůře bylo v 55´, když po rohu a následné dorážce domácí nastřelili pouze Lubku, bránícího na čáře. Klasicky toho domácí litovali v 65´, když si Michal nachystal balon a z dobrých 25m jej poslal k tyčce zkoprnělého golmana domácích. Poslední čtvrthodinu se oba celky zatáhly ke bránění bodu a už to vypadalo na penalty, když v 90´ Lubka zbytečně  ztratil  balon před vápnem, nádlůený centr proletěl křížem na druhou stranu a zložník domácích pak poslal  míč přes bránící hráče ke vzdálenější tyčce.

Tatran si tak neodvezl ani bod, ačkoliv hráči makali na doraz a ž do konce, nicméně můžeme litovat pouze zbytečných ztrát během celého zápasu, kterými jsme odevzdali míč soupeři a museli tak běhat "naprázdno".