Rudimov -  TATRAN     3:5   (1:2)

Střelci: Talasš P.-3, Mikel S., Porubský

Sestava: Vaškůj-  Maršovský (86. Novosad), Michálek , Důbrava, Mikel T., Porubský, Krajča (46. Talaš P.), Dobiáš, Porubský, Mikel S., Janeček (59. Vaculík)       

Tatran nastoupil v pozměněné sestavě vynucené omluvenkami a bylo to znát. Domácí si počínali aktivněji a pouze čaroděj Seča zachránil v první půlce dvěma reflexivními zákroky v první půlhodině Tatran od pohromy. Naši hráči se dostávali k ohrožení branky sporadicky, ale o to byli efektivnější. Šli také do vedení, když Jancovu střelu v 36´ brankář domácích vyrazil pouze k Brikovi, který uklidil  balon do sítě. Za pouhých 5´bylo srovnáno, když rychlý výpad domácích po pravé straně nezachytil nikdo z našich hráčů a na střelu byl i Seča krátký. Domácí se nestihli doradovat z vyrovnání, když při následném protiútoku byl sražen Brik a kopala se penalta. Michal s klidem proměnil a do kabin si Tatran nesl hubený náskok.

Po přestávce se domácí logicky snažili o srovnání, Tatran poctivě bránil a tak se na zajímavé akce čekalo poměrně dlouho. Jedním z klíčových okamžiků byla akce Tatranu v 60´, kdy Jura vybojoval balon na stoperovi, předložil před branku Brikovi, ten se obtočil kolem bránícího hráče a naservíroval Dobikovi lahůdkový balon - ovšem tomu byla celá prázdná brnaka malá a nastřelil tyčku. Domácí to nakoplo  a v 70´bylo srovnáno, když Luba neodehrál skákavý balon a po následném centru napálil odražený míč jeden z domácích do sítě. Pak ale začal řádit Peterka - nejprve v 75´využil nedůslednosti domácí obrany při centru a přízemní střelou strhl vedení na naši stranu.V 79´domácí opět srovnali, když stopeři nechali na malém vápně osamoceného útočníka domácích. V 81´ se kopala velmi přísná penalta proti nám, ovšem Seča vystihl směr střely a vytěsnil ji daleko do bezpečí. Z následného protiútoku rezultoval faul domácích  a standardka - Luba posadil balon na hlavu Peterky, který se z pěti metrů nemýlil. Svůj výkon pak završil sólem v poslední minutě, když na půlící čáře obral soupeře a sám dovezl míč až před golmana, kterého potupil kličkou a gólem do prázné brány.