TATRAN  - Vizovice  6:1   (3:1)

Střelci: Gajdůšek T.-2. Krajča, Důbrava, Talaš, Hanačík

Sestava: Tomala-  Maršovský (64. Šůstek), Michálek , Vaculík , Mikel T., Porubský, Krajča (46.Záhora) , Talaš, Hanačík, Janeček (61. Důbrava), Gajdůšek T. (88. Novosad)        

Po dlouhé době utkání, které lze hodnotit jako povedené. Hráči Tatranu se od první minuty zakousli do soupeře a nedovolovali mu založit kloudnou akci. Gólově se prosadil v 9´Tom, když využil nedohody golaman a stopera hostů. Za minutu hosté srovnali po průniku středem naší obrany, aby hned po rozehrávce dlouhý nákop na Toma znamenal druhou branku v síti hostů. Třetí branku přidal ukázkově Pípa, když si zpracoaval křížný pas a z první propálil golmana. Další střely a možnosti v podání útočně laděných hráčů Tatarnu zůstaly nevyužity, hosté se zmohli do půle pouze na jednu střelu, se kterou si Ťop poradil.

Ani přestávka nepřinesla změnu ve hře, ačkoliv hosté prvncíh deset minut drželi míč na kopačkách, ale jejich aktivita končila na úrovni 20-ti metrů od naší branky. Další gól do jejich sítě padl v 64´, když Michalovu tvrdou střelu golman vyrazil, Peterka byl u míče první a posadil jej na hlavu Lukina, který byl na hřišti pouhé 2´. Za dalších 10´se radoval i Peterka jako střelec, po pěkných narážečkách po ose Tom-Michal.  Poslední branku přital Paty, který přízemní střelou z dobrých 27m zamířil k tyčce. Za zmínku stojí určitě i Tomovi nájezdy, když aspoň 5x sám před golmanem nebyl štonc dokončit hattrick...