Bohuslavice - T ATRAN - 1:3   (1:1)

Střelci: Gajdůšek T.-2, Porubský.

Sestava: Tomala-  Maršovský, Důbrava, Vaculík , Talaš P., Hanačík (67. Šůstek), Porubský,  Krajča (89. Mikel T.), Dobiáš (90. Novosad), Záhora, Gajdůšek T. 

Dusno a horko předznamenali mdlý výkon hráčů Tatranu. Pravda, mohlo se dýchat lépe kdyb Tom využil své možnosti ve 3´a 10´, leč jeho slabounké střely pohodlně sebral golman domácích.I nadále jsme byli aktivní a zaměnstnávali obranui domácích, ale ani standardky nepřinesly okamžiky radosti. Nakonec se přece jen podařilo, když Tomův centr ve 30´pozdvihl jeden z obránců domácích přímo na Michala, který křížnou ranou rozvlnil síť. Nic nového tro ovšem ve hře nepřineslo, naopak za další 4´bylo srovnáno. Ondra za půlkou ses nechal lehce obrat o míč, celá pravá strana nezachytila dvě přihrávky a nakonec balon doputoval na penaltu, kde se domácí střelec nikým neobtěžován nemýlil. Do poločasu přece jenom mohlo být rozhodnuto, ale dvě tyčky tentokrát hrály s domácícmi.

Do druhé půle jsme opět vstoupili aktivně, ale častá střelba byla na úkor razance nebo přesnosti. Domácí nikam nespěchali a posouvali hodiny směrem ke konci. Dopředu prakticky neznamenali nebezpečí a tak se pouze čekalo, kdo a kdy se v řadách Tatrnau trefí. Vyšlo to na Toma, který po rohu Michala v 80´parádně hlavou poslal míč na vzdálenější tyč. Při zákroku se zranil golman domácích, kteří nemajíce nahrádníka poslali do branky hráče z pole a pokračovali v 10 mužích. Pojistlku přidal Tom v samém závěru, když domácí obrana nestíhala po sérii krátkých narážeček.

Utrápené vítězství nakonec -v rámci dalších výsledků - znamená konečnou 2. pozici v tabulce soutěže, bez ohledu na výsledky posledního kola. V tom  přivítáme v derby sousedů geografických i tabulkových celek Březůvek- a snad by bylo dobře, aby se odehrál zápas v uvolněné atmosféře k potěše diváků.