TATRAN - Hř. Újezd    3:0 (3:0)    

 

Střelci: Gajdůšek Tom-2, Vaculík

Sestava: Tomala- Mikel, Michálek M., Důbrava, Michálek R., Vaculík, Talaš P.  , Krajča, Gajdůšek J. , Porubský, Gajdůšek T.    stř. Jandora, Dobiáš, Šůstek, Talaš R.

 

Již od úvodního hvizdu rozhodčího Měrky se domácí tlačili před branku hostů. Již ve 4. minutě se ujala pěkná Jurova střela -slabší levačkou zpoza "16" do horního rohu branky. O chvilku poté se Tom dostal za obranu a z úhlu nastřelil tyčku, Michalovu dorážku hosté zablokovali. Tatran se trvale usadil na útočné polovině, rušové protiútoky hotů obvykle nedošly ani k náznaku ohrožení. Druhý gól přidal Tom ve 24. minutě, kdy využil Milanův pas za obranu, přetlačil v souboji o míč golmana a z úhlu skóroval.  Ještě pěknější byl další gól z kopačky stejného hráče v 36. minutě. Opět náběh za obranu, zpracování míče v soupeřově šestnáctce a pak - lehký lob přes vybíhajícího golmana.

Druhá půle začala, jak skončila ta první -opět ofenzivní snahy domácích ,ale v brance hostů se rozhytal nestárnoucí matador ludkovické kopané M. Hanák a svými zákroky vytěsnil min. 3 gólové střely. navíc mu pomohla i branková konstrukce. Po vícerém střídání pak tempo hry poněkud uvadlo a dokonce se hosté dostali i několik souvislých minut na polovinu Tatranu. Pohříchu jejich 2 střely do prostoru brány, za celý zápas, by chytil i golman mladších žáků... Proto se z výhry radovali zaslouženě domácí, které čeká dvojzápas na hřištích soupeřů.