Březnice B - TATRAN   2:6 (0:3)    

 

Střelci: Gajdůšek Tom-3, Dobiáš, Talaš R., Jandora

Sestava: Vaškůj J.- Mikel, Michálek M., Důbrava, Michálek R., Maršovský, Talaš P.  , Dobiáš, Krajča, Porubský, Gajdůšek T.    stř. Jandora, Tomala, Novosad, Šůstek, Talaš R.

 

V 15. minutě svítilo na ukazatelu skore 0:3. Ve 4. minutě využil Tom Lukinův centr a hlavou skóroval. za dalších 5 minut šel sám na golmana, který stačil srazit míč pouze k nohám Dobika a ten měl před sebou jenom prázdnou bránu. Za dalších 5 minut Tom napřáhl z rohu šestnáctky a "angličanem" zavěsil potřetí. Domácí se nemohli vzpamatovat ze začátku a začali se osmělovat až s koncem poločasu, nicméně vážnější střelu či situaci si nevytvořili. To borci Tatranu mohli skóre navýšit, ale šance např. Michala zůstaly nevyužity.

S nástupem druhé půle se domácím podařilo skórovat, kdy nedůrazný odkop z vápan potrestali lobem za Sečovy záda. Za 10 minut se ale připomenul Tom, po výstavní Pípově nahrávce také přeloboval domácího golmana. Nálsedovala rozháraná pasáž bez kloudné myšlenky a přihrávky, pohříchu na obou stranách. Korekci stavu měli na svědomí domácí, kdy nákop z vlastní půle doskákal do sítě za nepozornosti Sečovy. Domácí zkoušeli ještě zlomit zápas, ale docházeli jim síly a jejich pokusy byly pramálo nebezpečné. V posledních 5-ti minutách tak dvakrát inkasovali, poprvé se trefil Radek, kterému namazal domácí golman, a v poslední minutě Tom Jandora, který dorazil přímák směřující jenom do břevna.

Body opět putují k Tatranu, ale výkon druhé půle zaostal za prvním dějství, nejspíš s vidinou snadného a pohodlného náskoku z úvodu střetnutí.