Provodov B - TATRAN   2:2 (4:3 p)    

 

Střelci: Porubský, Dobiáš

Sestava: Tomala- Mikel, Michálek M., Důbrava, Maršovský, Talaš P.  , Vaculík, Gajdůšek J., Krajča, Porubský, Gajdůšek T.    stř. Dobiáš, Šůstek, Michna, Talaš R.

 

V první půli se borci Tatranu zapoměli někde na zábavě....Hra plná nepřesností, nedůrazu a pramaála pohybu nemohla uspět, ačkoliv první vážnější možnost zaznamenal Peterka, ale v těžké pozici nedokázal prostřelil golmana domácích. Ti naopak oplývali fotbalovým uměním a kombinační hrou se lehce dostávali před Ťopovu bránu. To potvrdili vedoucím gólem ve 28. minutě, kdy se na pravé straně naší obrany proháčkoval záložník domácích, ze 3 hráčů udělal statisty a pohodlně obhodil vybíhajícího Ťopa. O 3 minuty později už domácí vedli o 2 góly, když lahůdkový centr zblízka usměrnil nehlídaný hráč Provodova. 

Do druhé půle přišli hráči Tatranu jako vyměnění. Hned v úvodní minutě měl možnost Dobik, ale těsně minul. Ve 48. minutě zahrával Michal přímák z úctyhodné vzdálenosti, ale jeho plíživá a skákavá střela zapadla k překvapení všech do sítě. Vyrovnání o 3 minuty později zařídil Dobik, který se opřel na rohu "16" do odraženého balonu a křížnou přízemní střelou našel volné místo u tyčky. Obrat mohl být dokonán v 60. minutě, ale Tom v nadějné pozici pouze nastřelil tyč, odražený balon se Dobikovi zamotal mezi nohy a  následnou dorážku obrana odvrátila. Domácí se vzpamatovali až po dlouhých minutách, kdy se jim znovu dařilo kombinovat a měli i tutovku, kterou ovšem spáli domácí šutér. S přibývajícím časem odcházeli hráčům síly a zápas tak dospěl až k penaltovému rozstřelu. Zatímco domácí nezaváhali, z našich nedali Radek T. a Lukin. Přesto je bod vyválčený na Provodově vzhledem k ostatním výsledkům cenný a udržel nás tak v těsném závěsu za Kudlovem.