TATRAN - Komárov   4:0 (3:0)    

 

Střelci: Porubský, Gajdůšek Jan, Důbrava, Maršovský

 

Sestava: Tomala- Mikel, Michálek M., Důbrava , Maršovský, Talaš P.  ,Gajdůšek J., Dobiáš, Porubský, Krajča, Gajdůšek T.    stř. Vaculík, Novosad, Talaš R.

 

Výsledek zcela neodpovídá průběhu hry, reálně měli hosté obdržet aspoň desítku. Tak jednoznačný průběh zápasu jsme již dlouho neviděli - hosté prakticky nevystřelili na bránu a Ťop se mohl příjemně nudit. Celý zápas provázel souboj domácích s hostujícím golmanem, který si parádně zachytal a mnoho podařených střel zneškodnil. Hned od úvodního hvizdu se hráči Tatranu nastěhovali na útočnou polovinu, ale čekání na gól bylo dlouhé až do 22´, kdy se prosadil umístěnou střelou Michal. Za dalších 10´se probil Honza G. a tváří v tvář golmanovi nezaváhal. Skóre před poločasem uzavřel Lukin, umístěnou hlavičkou po rohovém kopu.

V uvolněné druhé polovině utkání se šance rodily stejně lehce jako v úvodní, ale jediný gól zaznamenal ofenzivně naladěný Lubka, když napálil odražený míč na vzdálenější tyčku. Nebylo snad hráče Tatranu (s výjimkou Ťopa), který by si nevystřelil, ale ostrostřelcům zvlhl po Brodské pouti prach...

Příští zápas nás ovšem prověří mnohem více, bude se hrát o krále podzimu v Napajedlích.