Napajedla B - TATRAN    4:0 (2:0)    

 

Střelci: -

 

Sestava: Tomala- Šůstek, , Michálek M., Důbrava , Maršovský, Talaš P.  ,Gajdůšek J., Dobiáš, Porubský, Krajča, Gajdůšek T.    stř. Mikel, Jandora, Talaš R., Michna

 

Nevydařený zápas sehráli hráči Tatranu v Napajedlích. Domácí byli od první minuty lepším celkem, kombinační hrou se lehce dostávali přes středovou zónu a před Ťopem bylo pořádně horko i v mrazivém počasí. na první gól se čekalo jen do 10´, když Tonda nepovedeným odkopem našel krajního halva domácích, jehož centr Lubka podskočil a domácí útočnímk zamířil nekompromisně pod břevno.  Zanedlouho poté se osmělil Pípa, jeho střela snad ze 40m mířila do branky, ale brankář domácích konečky prstů zasáhl. Další z mála šancí se narodila po rohu, když Lukin v jasné pozici nedosáhl hlavou před prázdnou brankou. A tak se opakovala situace z úvodní brnaky, když Lubka na své straně odkopl či nahrál pouze ke středovým hráčům napajedel, kolmá přihrávka našla za naší obranou adresáta a následný centr zužitkoval sice nejmenší, ale zřejmě i nejlepší hráč domácích. Do šaten se šlo s dvojnásobným gólovým mankem, nicméně v kabinách bylo cítit odhodlání vše změnit po vzoru Provodova. Hned úvodní akce Tatranu mohla vše změnit, ale Tom zamířil jenom kousíček vedle tyče.

Po 5´se do kabin podíval znovu Lubka, otřesený po srážce s domácím hráčem, a domácí prakticky ihned navýšili skóre, když Lukin prodloužil centr až za Ťopa. Za necelých 10´se kopala penalta za postrčení protihráče, vikníkem byl Tonda. Penaltu domácí proměnili a s tímto náskokem přeci jenom polevili a i naši se dostali více do hry, ale vážné nebezpečí pro domácí z toho neplynulo. 

Do konce se neudálo nic vážného, snad jen domácí mohli ještě navýšit náskok, nicméně body zůstaly po zásluze u Moravy.