Hř. Újezd - TATRAN    0:2 (0:2)    

 

Střelci: Gajdůšek T., Gajdůšek J.

 

Sestava: Tomala- Michálek M., Novosad, Mikel, Michálek R., Jandora, Vaculík ,Gajdůšek J., Dobiáš, Gajdůšek T., Talaš R.    stř. Maršovský, Důbrava, Šůstek

 

První půle nabídla pokračování podívané z úvodního domácího zápasu- hráči Tatranu byli výrazně aktivnější než domácí, nicméně hra se odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami. Střelecké příležitosti našich hráčů však postrádaly to pravé zakončení, pohříchu většinou střely létaly okolo tří tyček vymezujících brankový prostor. Ve 23. minutě však vyšla dokonale souhra v útoku, když Tom se dokázal z křídla probít a křížnou přihrávkou našel Honzu, který usměrnil zblízka míč za golmanova záda.  Za čvrthodinku bylo ještě veseleji, když Jura z první nacentroval na úroveň penalty a Tom hlavou podruhé skóroval. Domácí se mohli dostat do zápasu ještě před poločasem, ale Ťop zachránil čisté konto včasým vyběhnutím.

Ve druhé půli se obraz hry diametrálně změnil. Domácí, jakoby pokropeni živou vodou, a naši hráči na sedativech. Během prvních asi 20-ti minut mohli hráči HuKu několikrát zvrátit průběh zápasu, ale nemohli se trefit mezi tři tyče. Když už se chtěli radovat z kontaktní branky, hosté odvrátili pohromu z brankové čáry. Postupně tlak domácích s úbytkem sil ochabl a na hřišti se víc diskutovalo než hrálo. Tatran tak doslova vyválčil další 3 body zamenající setrvání na špici soutěže.