TATRAN  - Březnice B  1:1 (0:0), 7:6 P    

 

Střelci: Gajdůšek T.

 

Sestava: Tomala-  Novosad, Mikel, Maršovský, Michálek R., Důbrava, Vaculík ,Gajdůšek J., Dobiáš, Porubský, Gajdůšek T.    stř. Talaš R., Šůstek

 

O tom jak ztratit body v zápase s papírově slabším týmem již byly popsány hory papíru. i hráči Tatranu ví své po nepodařeném střetnutí s týmem Březnice. Od úvodních minut jsme byli lepší a tvořli si dostatek střeleckých možností, nicméně prostor mezi třema tyčema se zdál být začarovaný. Co se vešlo do prostoru zařízení, s přehledem lapil golman hostů. A když už i ten byl krátký, tak Tom z metru překopl prázdnou branku...

Hosté za úvodní poločas vyslali celou jednu střelu, aby si Ťop protáhl ruce před přestávkou. Po ní se obraz hry výrazně nezměnil, i když hosté se vícekrát dostali k útočné akci. Paradoxně v úseku utkání bez jasné převahy jednoho z týmů se zrodil úvodní gól. Jura vybojol míč na vlastní půli, poslal Honzovi do běhu, ten si nalákal stopera hostů a nezjištně posunul Tomovi, který lehce obhodil vybíhajícího golmana. Leč další se už neujala, tak přišel trest.

Hosté s koncem utkání vrhli vše do útoku a při hře vabank se jim podařilo vytvořit tlak. Po jednom z rohů se pak ze závaru pod břevno trefil jeden z hráčů Březnice a překvapení bylo dokonáno. V nastaveném čase ještě mohli naši přidat branku, ale to by museli z přímých kopů mířit někam blíž k bráně...a tak se šlo na penalty.

Ve 4. sérii doposud neomylné střelce Tatranu zastínil Lukin, tak byl stav po úvodních pěti shodný 4:4. V 7. sérii Ťop lapil, ale sám hned poté nedal. V 9. dvojici zklamal hosty jejich hráč střelou nad a Lubka poté s přehledem poslal prémiový bod do kabiny Tatranu.