TATRAN  - Provodov B  3:0 (2:0)

 

Střelci: Gajdůšek T., Tomala, Michálek R.

 

Sestava: Tomala-  Michálek M., Novosad, Mikel, Maršovský, Michálek R., Důbrava, Vaculík ,Gajdůšek J., Dobiáš, Gajdůšek T.    stř. Talaš R., Šůstek

 

Úvod utkání přinesl velmi zajímavé momenty. Hned v první minutě vystihl Tom rozrehrávku stoperů a nikým neatakován se hnal na golmana, nicméně jeho přehození letělo i přes břevno. Z další minutu hlavičkoval Mira jenom do tyče a odražený míč poté znovu vedle. Pak se osmělili i hosté a jejch rychlé brejky po stranách byly nebezpečné, leč i jejich střelci se nemohli trefit mezi tři tyče. Stejně se poté vedlo i Tomovi, který si kličkou obhodil golmana le slabší pravou znovu přestřelil. Vše pak napravil v 25. minutě, když Dobik vybojoval u lajna balon, posunul Honzovi a jeho příhru za obranu si Tom zpracoval a podél golmana hostů skóroval. V následující fázi utkání byli aktivnější hosté, kteří sérií rohů a autů zaměstnávali obranu, ale ta fungovala výborně. Naopak po rohu v samém závěru poločasu přišlo navýšení náskoku. Obrana hostů neodvrátila míč do bezpečí, po vzdušných soubojích si míč zpracoval Honza a při kličce do strany byl podražen jedním z provodovských. Na nařízenou penaltu si věřil Ťop, který s přispěním teče golmana hostů skóroval.
Po přestávce hráli hosté po větru a nákopy si udržovali mírnou převahu, nicméně bez vážnějšího ohrožení. Hra se kouskovala a přibylo i nervozity na obou stranách. Uklidnění tak přinesl krásný gól Radima v 58. minutě. Po našem rohu hosté jenom odkopli k Radimovi, který z více jak 20-ti metrů poslal vysoký oblouček přímo do vzdálenější "šibenice". Provodovští se snažili i dále o korekci, ale nebylo jim přáno. Naopak další branku domácích rozhodčí neuznal pro údajný offside. Se zatím nejkvalitnějším soupeřem si tak hráči Tatranu poradili a zvýraznili vedení v průběžné tabulce skupiny.