TATRAN - Dobrkovice  5:2 (3:0)

 

Střelci: Gajdůšek T.-2, Vaculík, Michálek M., Porubský

 

Sestava: Vaškůj J.-  Michálek M., Mikel, Maršovský, Michálek R., Důbrava, Vaculík ,Gajdůšek J., Porubský, Dobiáš, Gajdůšek T.    stř. Talaš R., Talaš P., Šůstek, Novosad

 

Opět skvělý vstup do zápasu předznamenal jeho průběh. Již ve 4. minutě jsme zahrávali první roh, brankář hostů v tlačenici pouze nadvakrát vyboxoval balon za "16" přímo na Juru, který ho obloučkem vrátil a rozvlnil síť. Za dalších 5 minut přidal Tom druhý gól, když se k němu odrazil míč po akci Honzy G. Pak jsme znovu, jako již obvykle, polevili ve výkonu, čehož soupeř využíval k hojným návštěvám naší poloviny hřiště. Nebyli ovšem přesní, centry likvidoval Seča a vážnější střelu nevyslali. Před odchodem do šaten se podařilo navýšit skore z penalty, kterou proměnil Tom. Tomu ovšem předcházela pohledná kombinace na levé straně hřiště po ose Dobik-Jura-Honza, který byl nakonec v pokutovém území podražen.

Ani vedruhé půli se obraz hry významně neměnil. Hned po sedmi minutách posadil Dobik roh krásně na hlavu Milana, který nedal brankaři šanci. Za dalších deset minut zabojovala pravá strana zálohy, míče se zmocnil Michal a báječně zakroutil míč ke vzdálenější tyči.  Za rozhodnutého stavu jsme prostřídali a útočné aktivity převzali hosté. Nejprve v 70. minutě zahrávali přímý kop z 25-ti metrů, který Seča konečky rukavic vyškrábl na břevno a obrana poté odklidila do bezpečí. Udržet nulu se však nepodařilo, když v 85. minutě hosté vykombinovali naši obranu a jejich střelec Lysoněk propálil Seču. V samém závěru ještě hosté přidali jeden gól, když odvrácený roh napálil zpoza vápna pumelicí záložník hostů.