Kudlov - TATRAN     0:3   (0:1)

 

Střelci: Maršovský, Dobiáš, Gajdůšek T.

 

Sestava: Tomala-  Michálek M., Mikel, Maršovský, Novosad , Šůstek, Vaculík ,Gajdůšek J., Porubský, Dobiáš, Gajdůšek T.    stř. Talaš R., Talaš P.

 

Poslední zápas sezóny se hráčům Tatranu příliš nepovedl. Snad za to mohlo dusno, nebo Kubova "svíca" předešlého dne, v každém případě hráči ani diváci nic pohledného neviděli..

Ne že by se nesnažili, to se jistě upřít nedá, ale tolik nepřesností snad nebyl za celou sezonu. Naštěstí, kudlovský soupeř byl na tom herně ještě o několik stupňů níže, tudíž se většinou hrálo před brankou domácích. Jenže trefit se mezi tyče byl zásadní problém. Když už se to podařilo, domácí golman neměl potíže míč zneškodnit. Vysvobozením tak byla situace těsně před poločasem, kdy se Tom na levé straně uvolnil a předložil přízemní přihrávku Lubovi, který byl za svůj agilní výkon odměněn gólem. Po půli se přeci jenom hráči vzpamatovali a začali lépe kombinovat, a což domácí obrana nereflektovala a vyklízela své pozice. Rodily se logicky i šance, ale do sítě se míč dostal až z kopaček Dobíka, který se v 57. mnutě přízemní střelou z hranice šestnáctky trefil přesně k tyči. Posledním gólem sezony pak byla Tomova hlavičkav minutě 75. po dlouhíém Michalově autu. Skóre mohlo být i vyšší, ale střelecké kopačky si tentokrát hráči opravdu nevzali.