Loučka- TATRAN     1:4   (1:0)

 

Střelci: Porubský-2, Gajdůšek T., vlastní

 

Sestava: Tomala-  Michálek M., Mikel, Maršovský, Důbrava,  Talaš P. , Gajdůšek J., Hanačík, Michalec,  Porubský, , Gajdůšek T.    stř. Šůstek, Vaculík, Talaš R.,Dobiáš

 

Souboj "nováčků" ve 3. třídě se odehrál za optimálního fotbalového počasí a zájmu domácích i biskupických diváků. Dle očekávání úvod zápasu přinesl opatrnou hru s nepřesnými přihrávkami na obou stranách. Nicméně tato fáze byla ukončena již ve 14. minutě, kdy domácí rychle rozehráli standardku na pravé straně a přihrávku soupeře si Lubka srzail ve skluzu za bezmocného Ťopa. Od této chvíle to byli hráči Tatranu, kteří si vytvořili místy drtivý tlak a uzamkli domácí před svou brankou, pohříchu bez gólového vyústění. Do poločasu se pak domácí zmohli na několik brejkových situací, z nichž nejsložitější řešil skluzem až Milan.

Do druhé poloviny zápasu nastoupil Jura za Peterku, Honza se posunul na kraj a hře to prospělo. Už ve 3. minutě se protáhl Tom do blízkosti brány, jeho střelu srazil golman a před dobíhajícím Lubkou obránce domácích napálil šibenici vlstní brány. Domácí se nestihli otřepat z vyrovnání a prohrávali. Znovu po pravé straně Tom našel Michala, který se na malém vápně zbavil stopera a pohodlně skóroval. Za dalších 10 minut šel po ťopově nákopu Tom sám na golmana, ale jeho lob se otřel o vnější tyčku. Domácí v této části hrozili ze standardek, ale vážnější situace Ťop likvidovat nemusel. V 75. minutě přinesl uklidnění druhý Michalův gól po pěkné akci na jeden dotek, když mu Tom nabídl míč před opuštěnou brnaku domácích. Domácí pak už rezignovali a konečnou tečku udělal Tom po Michalově přiťuknutí, když z hranice šestnáctky technicka zakroutil balon do šibenice.