Pozlovice - TATRAN     3:1   (2:1)

 

Střelci:  Vaculík

 

Sestava: Tomala- Michálek M., Mikel, Maršovský, Důbrava,  Dobiáš , Michalec, Hanačík, Vaculík, Porubský, Krajča    stř. Novosad, Talaš R.,Talaš P. 

 

V kombinované sestavě bez dua G+G nezačali hráči Tatranu dobře. Již ve 2. minutě, prakticky z první akce domácích, inkasovali po nezachyceném průniku po křídle. Takto se dostávali pozlovští do možností prakticky po celý zápas, aniž bychom nalezli adekvátní (=rychlostně) odpověď. Nicméně brzy bylo srovnáno, když se podařilo kombinací prostředkem hřiště dostat až k uličce na Juru, který zblízka obstřelil golmana domácích. Tato branka znamenala iniciativu na našich kopačkách, naopak domácí působily delší čas otřeseně a jejich hra postrádala přesnost. Z naší aktivity mohl rezultovat i druhý gól, když po akci Dobika se ocitnul ve vyložené pozici Radim, ale trefil jen do golmana. Za dalších 5 minut jsme prohrávali, akce jako přes kopírák z úvodu utkání. 

Úvod druhé půle poznamenalo nucené střídání Lubky a přece jenom více otevřená hra. Domácí obrana a záloha však pracovali nad rámec našeho úsilí a útočníci se dostávali přes naši obranu. Po jednom z výpadů a přečíslení napřáhl z hranice "16" šutér domácích a nedal Ťopovi šanci. Po dalším střídání Mirečka za Juru jsme rezignovali na kombinace a snažili se útočit nakopávanými míči, ale bez úspěchu. Po nervózní koncovce tak body zůstaly v Pozlovicích, především díky větší snaze a bojovnosti, ale též kvalitě křídelníků.