Štítná - TATRAN   4:2   (3:2)

 

Střelci:  Gajdůšek T., Vaculík

 

Sestava: Tomala- Michálek M., Mikel, Maršovský, Novosad,  Dobiáš , Michalec, Hanačík, Talaš P., Vaculík, Gajdůšek T.   stř. Důbrava, Talaš R.,Šůstek

 

Utkání znovu ukázalo, jak rozhodčí dokáže zkazit nedělní odpoledne hráčům i divákům. To co předvedl sudí Houžvička, když připustil tvrdou, kontaktní hru, velmi připomínalo utkání australského fotbalu. Pohříchu byly nespokojeni více domácí, ačkoliv brali všechny body...Ale zpět k samostnému zápasu.

Domácí vstoupili do utkání lépe, už v 11. minutě se dostal k centru levý křídelník, přízemním pasem našel na úrovni penalty nebráněného spoluhráče, který se neatakován otočil a umístil střelu k tyči. Aktivita domácích nepolevovala, hrozili stále rychlými křídly, se kterými obrana Tatranu nestíhala držet krok.O to překvapivější bylo srovnání ve 22. minutě, když po rychlé akci Dobika se míč dostal Tomovi, který ještě na rohu malého vápna našel nabíhajícího Jura a ten zamířil k bližší tyči. Radost ze srovnání stavu vydržela pouhé 2 minuty, kdyse opakovala situace z prvního domácího gólu, akorát z opačné strany hřiště. za dalších 5 minut bylo ještě hůře, když se na levé straně prosadil přízemní střelou forvard domácích, jeho střelu stačil Ťop jenom vytěsnit do prostoru, kam nabíhal další domácí hráč, který prostřelil vše mezí ním a sítí.Snížení měl na kopačce Tom, jeho přímý kop ale bravurně vytěsnil mladý golman domácích. Nakonec se do kabin šlo za těsného rozdílu, když minutu před koncem trefil Peterkův centr přímo z voleje Tom.

I ve druhé půli byli aktivnější domácí, ale zazdili i dvě vyložené gólovky v úvodních 20-ti minutách. Naši hráči se do vyložených pozic nedostávali, jejich střelecké pokusy byly slabé nebo zablokované. Domácí přece jen odskočili na konečný rozdíl dvou branek 15 minut před koncem, když se po jim pravé straně podařilo protlačit míč podivným způsobem až na střed branky, kde se jejich střelec už nemýlil.