Rudimov - TATRAN   1:3   (0:1)

 

Střelci:  Gajdůšek T., Dobiáš, Talaš P.

 

Sestava: Tomala- Michálek M., Novosad, Maršovský, Důbrava, Dobiáš ,Hanačík, Vaculík, Talaš P., Porubský, Gajdůšek T.   stř. Michalec, Mikel

 

První poločas se nesl v duchu urputného dobývání Ťopovi branky, domácí byli aktivnějším týmem a v úvodních minutách tvořili hru. Paradoxně jsme střelili branku z nevinné akce ve 13. minutě, kdy Michal na hranici vápna vystřelil nepříliš vydařenou, ale skákavou střelu. Brankář domácích zazmatkoval a vyrazil jenom před sebe na Toma, který hlavičkou rozvlnil síť. Hráči Rudimova zvýšili svou snahu, ale výsledkem byly pouze nepovedené střely ze střední vzdálenosti. Naši se spoléhali na zataženou obranu a rychlý přechod do útoku a mohli i navýšit vedení, když centr Michala nestihl tečovat Tom a krátce před půlí Paty prošel celou obranou ale nedokázal prostřelit golmana domácích. Ti měli možnost vyrovnat po jednom z rohů, když ve skrumáži se míč odrazil k tyčce, kde Ťop zasáhl na poslední chvíli. V poslední minutě pak zazmatkoval Ťapka a urostlý forvard domácích otřel míč o vnější tyč.

Po 10-ti minutách druhého poločasu se zcela zbytečně nechal vykartovat obránce domácích, když na půlce tahal za dres Dobika. Mezery v rozestavení domácí obrany pak dvakrát využili naši hráči v rozmezí 63.-69. minuty. Nejprve Tom na půlce podržel balon a pak kolmicí poslal Dobika do brejku, který zakončil střelou kolem vybíhajícího golmana. Podobně situace z druhé strany hřiště, když Jura vybídl Plachtu, ten zatáhl do vápna a naservíroval Peterkovi, který se zblízka nemýlil. Domácím se nedala upřít snaha o korekci výsledku, ale viditelně jim odcházely síly a na zvrat utkání již neměli. Konečné skóre mohl ještě vylepšit Jura, který se proháčkoval přes několikero obránců, ale střelu namířil jenom do nohou golmana.