Vysoké Pole - TATRAN    4:1   (2:0)

 

Střelci:  Hanačík

 

Sestava: Tomala- Michálek, Maršovský, Důbrava, Mikel, Dobiáš ,Hanačík, Vaculík, Krajča, Gajdůšek J., Gajdůšek T.   stř. Talaš P., Šůstek, Talaš R., Novosad

 

Vlastní nedisciplinovanost a vlažný přístup v prvním poločasu stojí za porážkou týmu Tatranu. Přitom samotný začátek byl vyrovnaný, bez větších šancí a vuruchů před oběma brankami. Domácím se podařilo ovšem vstřelit úvodní branku po pěkné akci, když zaspala naše levá strana a útočník domácích měl lehkou práci se zakončením. Krátce poté se zranil Pípa a musel být stažen, na jeho místo šel Peterka. V této fázi utkání se bohužel více řečnilo než hrálo, a rozhočí Frajt si zjednával respekt pouze vytahováním žlutých karet. Ve 31. minutě se neudržel Honza a také musel ze hřiště, ovšem bez náhrady. Přesilovku domácí zužitkovali záhy, když po brejku v 38. minutě dotlačil míč do branky střelec úvodního gólu. Do polořčasu přece jen mohlo být lépe, 3 minuty před půlí byl sražen Tom a kopala se penalta. Jura si věřil, ale břevno přestřelil - jak se ukázalo, byl to zřejmě klíčový moment zápasu.

Ve druhém dějství uběhlo pár minut, když se opakovala situace z prvního gólu, ovšem z opačné strany, a Ťop šel pro balon do sítě potřetí. Za dalších 5 minut už byl rozdíl hrozivý po střele z 20-ti metrů, která na kluzkém terénu byla rychlejší než ťopova reakce. Čestný úspěch přišel prakticky z protiútoku, když Paty využil nedorozumění domácí obrany a do prázdné brány z úhlu zakončil. Domácí i přes další naše možnosti (Dobik) pak v poklidu pohlídali výsledek, ačkoliv i v 10 lidech se naši prali statečně a byli vyrovnaným soupeřem.