TATRAN - Příluky B   2:1   (0:1)

Střelci:  Gajdůšek T., Michálek

Sestava: Vaškůj- Michálek,Šůstek, Důbrava, Mikel, Maršovský, Dobiáš ,Michalec, Vaculík, Gajdůšek J., Gajdůšek T.   stř.  Tomala, Bubela

Utkání dvou diametrálně odlišných poločasů uzavřel podzimní část soutěžního ročníku. První půlka patřila jednoznačně hostům, kteří hráli s větrem v zádech, nicméně kombinační hrou  a rychlostí si vytvářeli střelecké pozice. Na úvodní gól se tak nemuselo čekat dlouho, pouhých 10 minut. To se uvolnil forvard hostů na pravé straně, v šestnáctce našel pod sebou nabíhajícího spoluhráče, jehož uvolnění a střela sražená Milanem do Sečova protipohybu znamenala vedení. To nemuselo zůstat jednogólové, neboť v pravidelných intervalech se hosté dostávali individuálně před naši bránu a pouze Sečova magie a jejich neschopnost nás drželi v zápasu. Za zmínku stojí, že za prvních 45 minut jsem brnakaře hostů nijak nevyrušili z klidu.

To se ovšem zcela změnilo s úvodem druhého poločasu, když za 5 minut musel dvakrát zasahovat po dobrých střelách Toma a Ťopa. Domácí zapnuli na vyšší převodový stupeň a zatlačili hráče Příluk před pokutové území, paradoxně však hosté mohli rozhodnout utkání dalším sólem, které střelec A-týmu prachbídně zahodil. Trestem tak bylo srovnání v 52. minutě, když parádně zahraný přímák zakroutil Tom k tyči a golman hostů zůstal v roli diváka. Hráči Tatranu neumdlévali ve snaze rozhodnout a hrálo se i nadále na spodní branku, ale bez vážnějších situací. Hosté v této části utkání zlobili pouze ze standardních situací, z nichž jedenkráte zachraňoval Aseča na čáře po minele Jury.Když se hráči chystali k možným penaltám, zahrál Bubela v 81. minutě dlouhý aut na nabíhajícího Milana, který hlavou uklidil míč do sítě. Tatran tak utkání dovedl k vítěznému konci a ukončil podzim se slušným bodovým ziskem ve středu tabulky.