TATRAN - Loučka    1:3   (0:2)

 Střelci: Gajdůšek T.

 Sestava: Tomala-  Michálek M., Mikel T (84. Šůstek), Maršovský, Důbrava,  Talaš P. ( 80. Bubela), Mikel S., Hanačík, Vaculík, Dobiáš,  Gajdůšek T.    

Úvod prvního jarního zápasu byl ve znamení převahy Tatranu, když prvních 15-20 minut se podařilo přitlačit hosty u vlastní šestnáctky, nicméně několik nadějných možností neznamenalo vážné nebezpečí pro golmana hostů. Ti se osmělovali a druhá polovina poločasu patřila právě jim. Hosté se po zásluze dostali do vedení po proměněné penaltě z 29.minuty, které předcházela individuální akce středopolaře hostů po nezvládnutém odraženém míči. Těsně před půlí bylo ještě hůř, když hrubku Jury potrestal brejkem útočník hostů a nedal ťopovi šanci.

Druhý poločas ovládli hráči Tatranu, když zvýšili agresivitu v osobníéch soubojích a dostávali se kombinačně až na dostřel soupeřovy brány. Bohužel převaha to byla jalová, neboť diváci střelecké možnosti nemohli registrovat. Hosté urputně bránili vedení vypracované v první půli a čekali na brejk. Po jednom z nich se kopal roh v 84. minutě, který byl zakroucen do branky, Ťop vytáhl na hranici malého vápna, tam ale nehlídaný hráč soupeře v těžké pozici nasměřoval míč potřetí do naší sítě. S postupem času a vědomím ztracených bodů naše snaha pomalu vyprchávla, odměnou pak byl gól Toma v předposlední minutě, který ovšem přišel příliš pozdě. Vítězství tak slavili hráči Loučky, především díky individuálním chybám našich hráčů v rozmezí 25-40. minuty.