Bratřejov - TATRAN   1:1    (1:3 P)

 Střelci: Hanačík

 Sestava: Tomala-  Michálek M., Mikel T (90. Šůstek), Maršovský, Důbrava,  Talaš P., Mikel S., Gajdůšek J.,Vaculík (75. Bubela), Dobiáš (67. Hanačík),  Gajdůšek T.    

Začátek utkání, resp. jeho úvodní půlhodina, probíhala zcela v režii domácích. Byli jednoznačně pány svého hřiště  a hráči Tatranu plnili funkci sparingpartnerů, kteří se pouze snažili znepříjemňovat hru domácích. Ti se dostávali poměrně lehce do přečíslení díky špatné práci středové řady Tatranu, a také do střeleckých pozic. Jednu z povedených střel musel ťop s maximálním vypětím vytahovat na tyčku, při další šanci domácích pak celá obrana krotila míč poskakující po brankové čáře. Po přečkání těžkých chvil se přece jenom začalo hrát i na soupeřově polovině, zejména Peterka se snažil zakončovat z každé pozice, leč nepřesně nebo slabě. Loženku měl na hlavě před odchodem do kabin Milan, ale po rohu z malého vápna nedokázal trefit zařízení...

Začátek druhé půle přinesl tutovku na straně domácích, když jejich útočník využil mezeru v obraně a postupoval sám na Ťopa, ten ale rychlým vyběhnutím jeho střelu zastavil. V 60. minutě si za obranu domácích naběhl Tom, jeho prudká střela znamenala jenom výtečný zákrok domácího golmana. V této fázi utkání se hra přelévala mezi oběma brankami svižně, bylo otázkou času která obrana vyrobí první chybu k potrestání. Paradoxně onu minelu vyrobil Ťop v 75. minutě, když vyběhl na roh šestnáctky k odkopnutí míče, ten ale zblokoval dobíhající domácí hráč a s rozmyslem servíroval před prázdnou branku centr, na který vyskočil nejvýše nejstarší hráč na hřišti Zicha a poslal domácí do vedení. To mělo ovšem jepičí život, po dvou minutách se podařilo kombinací překonat obranu domácích a Honza G. se dral do zakončení, leč faul domácího stopera překazil tutovku - sudí Divácký neváhal a ukázal na penaltový bod. K exekuci se postavil Paty a nedal domácímu golmanovi šanci. Za dalších 5 minut se uvolnil parádně Tom, v rohu vápna byl sražen ale tentokrát se nepískalo. Do konce utkání diváci vyděli ještě závar před naší brankou, ale na remíze se už nic nezměnilo.

Penalty zahajova Tom G., ale vysoko překopl, domácí šli do trháku. Poté z naší strany postupně proměnili Honza G. Patya Lukin, Ťop odčinil kiks ze zápasu lapením 3 penalt domácích za sebou a prémiový bod tak cestoval do Biskupic.