TATRAN - Pozlovice    3:7   (3:5)

 Střelci: Gajdůšek T-2, Vaculík

 Sestava: Tomala-  Michálek M., Mikel T (70. Šůstek), Maršovský, Důbrava,  Talaš P., Mikel S. (10. Hanačík), Gajdůšek J.,  Vaculík ( 66. Bubela), Dobiáš,  Gajdůšek T.    

Po úvodních deseti minutách bylo prakticky rozhodnuto. Domcí obrana připomínala kuželky, mezi kterými se pohybliví hráči Pozlovic snadno proplétali a nebylo jim zatěžko třikrát skórovat, když se ocitli nebránění oproti osamocenému Ťopovi. Jakýs takýs záblesk možnosti zdrmatizovat zápas byl k vidění v 16. minutě, když Jura napřáhl a z dobrých 25m vymetl šibenici brány hostí. Pak ale pokračovala hra na kočku a myš a ve 30. minutě bylo skóre hrozivých 1:5.  Do poločasu se ale dvakrát individuálně prosadil Tom a tak první půle skončila hokejovým výsledkem 3:5.

Po změně stran chtěli hráči Tatranu ještě potrápit favorita, ale v koncovce neuspěli. Hosté tak postupem času ještě navýšili brankový příděl a po jednoznačném průběhu si odvezli všechny body. Byli lepší ve všech činnostech a jejich pohyb a lehkost na hřišti až příliš kotrastoval se statickou hrou Tatranu.