Slopné - TATRAN    1:2   (1:1)

 Střelci: Gajdůšek T-2

 Sestava: Vaškůj-  Vaculík, Michálek M., Mikel T, Maršovský, Talaš P. (71. Michalec), Hanačík (89. Šůstek), Gajdůšek J., Novosad ( 53. Bubela), Dobiáš,  Gajdůšek T.    

Tatran nastoupil do zápasu v kombinované sestavě s vědomím odčinit domácí porážku z předchozího kola. Domácí Slopné ovšem vystoupalo tabulkou hodně vysoko a tak se dal čekat z jejich strany tlak od úvodní minuty. To se potvrdilo, nicméně ačkoliv měli domácí míč častěji na kopačkách, přímé ohrožení brabnky Tatranu to neznamenalo. Naopak ve slibné pozici se ocitl Tom, ale ani jeho snaha neznamenala vážnější problém pro domácí obranu. V 17. minutě ovšem přišel zbytečný faul uprostřed hřiště, a provedení přímého kopu bylo pro domácí šťastné. Míč se odrazil do břevna a od zad zasahujícího Seči se dostal až za brankovou čáru. Za další 2 minuty mohlo být hůř, ale Seča zachránil výtečným zákrokem po křížné střele útočníka domácích. Ve 33. minutě byl k vidění přímák na druhé straně, když se podařilo po pravém křídle dobře zakombinovat a Mira byl faulován v optimální stelecké vzdálenosti. Z klubka našich hráčů zakončoval Tom a brankář domácích nestačil reagovat. Také zbytek domácí družiny byl poněkud zaskočen srovnáním stavu a tak se do poločasu výraznější šance neurodily.

Po změně stran se vzájemně přitvrdilo, nicméně rozhodčí Houžvička byl po svém zvyku tolerantní a dovolil kontaktní hru. Z toho profitovali naši v 52. minutě, když domácí útok byl zastaven na brankové čáře, kde zůstal otřesený hráč domácích - zbytek hráčů čekal na přerušení když dlouhý nákop zpracoval Tom a sólový nájezd proměnil ve vedení. Domácí protestovali a pochodovali jim nervy, pak se ale zklidnili a zatlačili náš tým do hluboké defenzívy. Obrana dirigovaná Jurou však fungovala perfektně a hráči z pole se přidali, takže závary před Sečou se dařilo úspěšně hasit. Pár minut před koncem musel odstoupit Seča, když si po souboji v malém vápně pochroumal kotník a do branky se musel postavit Michalec. Domácí se ale v nastaveném času k vážnějšímu ohrožení nedostali a tak si Tatran odvezl skutečně odpracované tři body.