TATRAN - Štítná   4:2   (1:2)

 Střelci: Novosad, Gajdůšek T., Talaš P., Bubela

 Sestava: Tomala-  Vaculík, Michálek M., Mikel T, Maršovský, Talaš P. , Hanačík , Gajdůšek J., Novosad ( 66. Bubela), Dobiáš (80. Janeček),  Gajdůšek T. (89. Důbrava)    

V úvodních pěti minutách byli hráči Tatranu dvakrát blízko úvodnímu gólu, když Mirovu střelu zastavilo břevno a Honzovu hlavičku zblízka jenom síť za brankou. Paradoxně tak šli do vedení hosté v 8. minutě, když se středem hřiště prokombinovali až před Ťopa a útočník pan neměl potíže s obhozením. Hosté tak převzali iniciativu a byly nebezpeční, Ťop si připsal nejméně dva výborné zákroky. Vyrovnání přišlo ve 28. minutě po rohu, který si Mira vybojovalv a po následném centru v pádu rybičkou usměrnil míč do branky hostů. Ti byli na míči silnější, což dokázal jejich útočník v 35. minutě, když ve vápně zpracoval a vymotal 3 naše obránce, poté podstřelil Ťopa a hosté vedli.

Vstup do druhého poločasu vyšel ale našim, po autu z levé strany Mira podržel míč a jeho centr našel Peterkovu hlavu = srovnáno. Otevřená partie pokračovala a oba celky se snažily o rozdílový gól. Naši s podporou větru spoléhali na rychlost útočníků, ceož se potvrdilo v 66. minutě. Dlouhý Ťopův výkop podcenil stoper hostů, Tom obhodil golmana, narazil si o tyčku a do prázdné brány pohodlně skóroval. Hosté pak převzali znovu iniciativu a pouze jejich střelecká smůla (po chybě Lubky) a nebo Ťopovy zákroky neznamenaly srovnání. Pojistku mohlo přidat duo Robin-Tom, ale jejich nájezd na osamělého golmana skončil špatnou nahrávkou Robina. Ten si spravil chuť minutu před koncem, když vypích míč stoperovi a z hranice vápna zavěsil pod víko svůj první gól za Tatran. Druhé vítězství v řadě nad kvalitními soupeři znamená setrvání v klidném středu tabulky a dobré naladění před derbyna Ořechově.