Velký Ořechov - TATRAN    2:0   (1:0)

 Střelci: 

 Sestava: Tomala-  Vaculík, Michálek M., Šůstek, Maršovský, Talaš P. (73. Mikel T),. Hanačík , Gajdůšek J., Mikel S. ( 75. Důbrava ), Dobiáš (78. Janeček), Gajdůšek T.    

Úvodní půlhodina se nesla ve znamení pozorných obran, oba celky se snažily eliminovat střelecké možnosti protivníka a tak se hrálo převážně o střed hřiště. Pohříchu první střela domácích na branku ve 31. minutě byla gólová - to když se Jura nechal opít rohlíkem a nechal domácímu šutérovi příliš času k zakončení z hranice vápna. Předtím ale měl už možnost Brik, když zachytil mizernou rozehrávku domácích, ale sám před golmanem neuspěl.Podobně to skončilo i při přečíslení spolu s Tomem, a to špatnou finální příhrou.

Ani druhá půle nenabídla jiný obraz - domácí zalezli a poctivě bránili, ve předu pak spoléhali na možný brejk. Naši se snažili o vyrovnání, ale chyběl větší počet hráčů a důraz před brankou domácích. Ve chvílích kdy domácí obrana začala chybovat, nastal kritický okamžik na druhé straně. Jura se zbytečnými kličkami dostal do úzkých a pro dvojici napadajích útočníků nebylo zatěžko získat volný míč, obloučkem pak zaplachtil zaz záda vybíhajícího Ťopa. Tatran nerezignoval a neustále vyvíjel tlak na branku domácích, ti ale odolali až do samotného konce. Zaslouženě tak získali tři body, které jsme jim nabídli po vlastních chybách.