Neubuz - TATRAN    3:4P   (2:1)

 Střelci: Vaculík-2, Dobiáš

 Sestava: Tomala-  Maršovský, Michálek M., Důbrava, Mikel T. , Vaculík, Talaš P. (60. Hanačík) , Gajdůšek J., Dobiáš, Novosad (70. Janeček), Gajdůšek T.    

Začátek zápasu vyšel náramně, když už v 8. minutě nachytal golmana domácích přímou střelou z rohu Dobik. Naopak vyznělo setkání obou při exekuci přímého kopu po 20-ti minutách, když golman vytěsnil parádně střelu pod břevno. V 27.minutě domácí srovnali, když bali herně lepší - po rychlém autu a přiťuknutí se míč dostal k volnému útočníkovi a ten protalčil míč do sítě.Za dalších pět minut šli Tom a Ťapka sami na stopera s golmanem, ale jejich kombinaci a slabou střelu vykopl z čáry stoper. Těsně před půlí se domácí prosadili po rohu, když nejvyšší hrotový útočník přehodil vyběhnuvšího Ťopa.

Po dvou minutách druhé půle se po střetu Ťapky a domácího obránce dlouho nehrálo- hráč domácích musel být odnesen mimo hřiště a pozdější příjezd zdravotníků neprokázal-snad- vážnější újmu na zdraví. Po této nepěkné chvíli domácí zamotali naši obranu av 48. minutě osamocený středopolař lehce skóroval. paradoxně tato situace měla na domácí neblahý vliv, když zcela opustili svůj styl kombinační hry a začali nakopávat vysoké míče. Vypadli z tempa a hra se přesunula před branku domácích. V 78. minutě se k odraženému míči dostal Jura a z dobrých dvaceti metrů levačkou zakroutil do míč šibenice. Domáci zpanikařili a nevymysleli kloudnější akci, naopak naši hráči trpělivě zkoušeli vyrovnat. V 85. minutě znovu nechali střílet Juru z hranice vápna, tentokrát jenom do břevna, ale odražený míč si po sérii zmatků okolo penalty domácí nasměřovaly do vlastní sítě. Plný bodový zisk mohl zajistit v poslední minutě Tom, ale jeho hlavičku zastavilo znovu břevno domácí branky.

Prémiový bod si nakonec odvezli naši po penaltovém rozstřelu, když Ťop vychytal domácí ve 2. a 3. sérii. Z hráčů Tatranu neuspěl Lubka ve 4. ale Lukin byl posledním úspěšným exekutorem.