TATRAN - Drnovice    1:3   (1:2)

 Střelci: Důbrava

 Sestava: Tomala-  Maršovský (78. Novosad), Michálek M., Důbrava, Hanačík (66. Šůstek), Mikel T. , Talaš P., Vaculík, Gajdůšek J.(76. Michalec), Dobiáš, Janeček    

Utkání z valné většiny splňovalo parametry utkání spodního patra 4. třídy a to především díky katastrofálnímu výkonu v domacích řadách. Hosté, hrající o jistotu záchrany v soutěži, byli lepším týmem a zaslouženě si odvezli včechny body. Uý v 7. minutě se poprvé měnilo skóre, když centr z hloubi pole proletěl k zadní tyčce a šťastným odrazem od hráče Drnovic nečekaně zapadl do sítě. Za pět minut bylo srovnáno po našem rohovém kopu, kdy hosté nechali zcela volného Lukina a ten přesnou hlavičkou zchladil radost hostů. Prakticky hned po rozehrávce využil zaváhání Lubky a Ťopa útočník hostů, ale jeho lob zastavila tyčka.Další půlhodina nabídla fotbal, ze kterého bolely oči - plný nepřesností a osobních soubojů. V 39. minutě se dostali hosté do vedení, když opět dlouhý nákop boxoval Ťop ven z vápna, ale pohotový středopolař hostů povedenou střelou přehodil klubko hráčů před sebou.

Ve druhém poločasu se hra domácích zlepšila, nicméně na ohrožení branky hostů diváci čekali marně. Čtrvrtjhodinu před koncem hosté zahrávali další přímý kop od půlící čáry a Jura poslal za Ťopova záda nechytatelný padáček. Zdálo se že je rozhodnuto, ale v závěrečném vzepětí Tatranu se po rohových kopech nadvakrát snažil procpat míč hradbou těl Janec, ale pokaždé se hostům se štěstím podařilo odvrátit nebezpečí. Mohli tak slavit plný bodový zisk a nejspíš i jistotu setrvání v soutěži. Domácí musí naopak zpytovat svědomí a zlepšit přístup v dalším zápasu na hřišti Poteče.