TATRAN-Šanov   5:3   (3:2)

 Střelci: Gjadůšek T.-3, Dobiáš, Gajdůšek J.

 Sestava: Michalec -  Maršovský  Michálek M., Důbrava, Mikel T. ,Šůstek (46. Mikel S.), Vaculík, Tomala, Dobiáš (55. Talaš P), Gajdůšek J. (72.Bubela), Gajdůšek T. (85. Janeček) 

Poslední zápas tohoto ročníku na domácí půdě si domácí zkomplikovali především v závěru první půle, celkově však byli lepší a po zásluze si připsali plný bodový zisk. V sestavě se místo Ťopa postavil do branky Radim, aby se rozchytal na poslední zápas na Příluku.

Od úvodních minut byla patrná snaha hráčů Tatranu držet míč a přihrávkami překonávat obranu hostů. Jejich záloha nestíhala, resp. za celý zápas nebyla příliš viditelná, tudíž se otvíraly možnosti pro Toma, který rychlostí převyšoval stopery. Již ve 12. minutě se to potvrdilo, když Dobik zabojoval na levé straně a Honza vybídl Toma k výletu za obranu-brankář hostů byl bezmocný.Další možnosti ovšem pokryl, tak se čekalo na další gól až do 29. minuty. Tom centroval zprava, Jurovu hlavičku golman vyrazil k Dobikovi a ten pohodlně skóroval do opuštěné branky.Nebyli by to naši hráči aby si pohlídali takový náskok-radši gólové hody a nervy pro diváky..Ve 33. minutě Lukáš namazal hostům do přečíslení, jehož důsledkem byl tondův faul - a penalta znamenala snížení. než opadla radost hostů, hned po rozehrávce zabojoval Ťop a poslal dlouhý pas na Toma, který na delší tyčku znovu rozvlnil síť. Těsně před koncem se kopala druhá pentle proti domácím - opět po zbytečné ztrátě Jury a nedůsledné obraně se střetl útočník hostů s Radimem, který neodhald výběh. Ani podruhé se exekutor hostů nemýlil. 

Druhá půlka byla herně podobná té první, nicméně branek už tolik nepadlo. V 55. minutě se nenechal Honza G. odstavit od míče a prošel až k rohu šestnáctky, a jeho pomalá a  skákavá střela skončila k překvapení všech v síti. Konečné skóre pak určil Tomova dorážka po velkém závaru před brankou Šanova, kdy po dvou nastřelených rukách poslal balon koníkem za záda golmana. Zápas se pak v poklidu dohríval a další možnosti našich zůstaly nevyužity (Janeček, Mikel S., Ťop).